Anladım hocam üst düzey bir kullanıcı değilim zaten daha öncede o kadar kaliteli bir deneyimim olmadı şimdiye kadar tatmin edici derece olursa yeterdi benim için. Peki Buds 3 Pro'yla aynı özelliklere sahip bu fiyata alternatif var mıdır? Yok ise Buds 3 tercih edeceğim dediğim gibi çok deneyimli bir kullanıcı değilim Buds 3 alırsam bile şu ana kadar kullandığım en iyi ürün olur.
Anladım hocam üst düzey bir kullanıcı değilim zaten daha öncede o kadar kaliteli bir deneyimim olmadı şimdiye kadar tatmin edici derece olursa yeterdi benim için. Peki Buds 3 Pro'yla aynı özelliklere sahip bu fiyata alternatif var mıdır? Yok ise Buds 3 tercih edeceğim dediğim gibi çok deneyimli bir kullanıcı değilim Buds 3 alırsam bile şu ana kadar kullandığım en iyi ürün olur.
Teşekkür ederim hocam daha önce başka model kullandıysanız ona göre ses seviyesi tatmin etti mi? Buds 3 Pro'da canlı çeviri ortam sesi gibi ekstra şeyler var çok önemli şeyler mi bilmiyorum ama gürültü engelleyici önemli faktör nasıl Buds 3'te?
Bundan önce Haylou marka bir kulaklık kullanıyordum. Beklendiği gibi ses kalitesinde inanılmaz bir artık yaşadım. Gürültü engelleyici silikon kulaklıklara göre pek iyi performans göstermiyor, doğası gereği. Ama gürültüyü büyük oranda kesiyor. Silikon kulaklık seviyorsan Pro al. Fark etmez diyorsan düz Buds3 pişman etmeyecek.
Bundan önce Haylou marka bir kulaklık kullanıyordum. Beklendiği gibi ses kalitesinde inanılmaz bir artık yaşadım. Gürültü engelleyici silikon kulaklıklara göre pek iyi performans göstermiyor, doğası gereği. Ama gürültüyü büyük oranda kesiyor. Silikon kulaklık seviyorsan Pro al. Fark etmez diyorsan düz Buds3 pişman etmeyecek.
Aşırı müzik kulağın yoksa ve güzel uyumluluk istiyorsan Buds 3 ya da Buds 3 pro alabilirsin. Çünkü Samsung kendi özeli Codec'ini kullanıyor.
Buds 2 kullanıyordum ve silikonlu olanı uzun süreli kullanamadığım için bir de FreeBuds SE 2 aldım o günden sonra açıkçası Buds 2'yi pek kullanmadım. Fark var mı? Silikon ve açık kulaklık farkı nedeni ile var ama ihtiyaç duydum mu? Hayır.
Dipnot: ANC ihtiyacı dışında hayır.
Teşekkür ederim hocam biraz bakındım beğendim bayağı ürünü Buds 3 tercih etmezsem bunu alacağım biraz bakındım sadece vakit geçtikçe bataryası önemli derecede performansı düşüyormuş onun dışında bayağı hoşuma gitti.
Aşırı müzik kulağın yoksa ve güzel uyumluluk istiyorsan Buds 3 ya da Buds 3 Pro alabilirsin. Çünkü Samsung kendi özeli Codec'ini kullanıyor.
Buds 2 kullanıyordum ve silikonlu olanı uzun süreli kullanamadığım için bir de FreeBuds SE 2 aldım o günden sonra açıkçası Buds 2'yi pek kullanmadım. Fark var mı? Silikon ve açık kulaklık farkı nedeni ile var ama ihtiyaç duydum mu? Hayır.
Dipnot: ANC ihtiyacı dışında hayır.
Sa hocam ürün geldi acaba bende mi sıkıntı var açıp kapatıyorum sanki pek bir şey değişmiyor arkadaşta mesela AirPods 4. nesil ANC vardı onda bayağı güzel calısıyordu benim üründe mi sorun var yoksa böyle mi?