The odyofil adli ses uzmani Buds3'u begenmemisti. Karanlik bir tonda caldigini soyluyordu. Bende onermiyorum.

Anladım hocam üst düzey bir kullanıcı değilim zaten daha öncede o kadar kaliteli bir deneyimim olmadı şimdiye kadar tatmin edici derece olursa yeterdi benim için. Peki Buds 3 Pro'yla aynı özelliklere sahip bu fiyata alternatif var mıdır? Yok ise Buds 3 tercih edeceğim dediğim gibi çok deneyimli bir kullanıcı değilim Buds 3 alırsam bile şu ana kadar kullandığım en iyi ürün olur.

Anladım hocam üst düzey bir kullanıcı değilim zaten daha öncede o kadar kaliteli bir deneyimim olmadı şimdiye kadar tatmin edici derece olursa yeterdi benim için. Peki Buds 3 Pro'yla aynı özelliklere sahip bu fiyata alternatif var mıdır? Yok ise Buds 3 tercih edeceğim dediğim gibi çok deneyimli bir kullanıcı değilim Buds 3 alırsam bile şu ana kadar kullandığım en iyi ürün olur.
5.000 civari bir fiyata cikman lazim Buds3 Pro seviyesinde bir deneyim elde etmek icin. Fakat Buds3'den daha iyi ve daha ucuz bir kulaklik var.

Teşekkür ederim hocam daha önce başka model kullandıysanız ona göre ses seviyesi tatmin etti mi? Buds 3 Pro'da canlı çeviri ortam sesi gibi ekstra şeyler var çok önemli şeyler mi bilmiyorum ama gürültü engelleyici önemli faktör nasıl Buds 3'te?
Bundan önce Haylou marka bir kulaklık kullanıyordum. Beklendiği gibi ses kalitesinde inanılmaz bir artık yaşadım. Gürültü engelleyici silikon kulaklıklara göre pek iyi performans göstermiyor, doğası gereği. Ama gürültüyü büyük oranda kesiyor. Silikon kulaklık seviyorsan Pro al. Fark etmez diyorsan düz Buds3 pişman etmeyecek.

Bundan önce Haylou marka bir kulaklık kullanıyordum. Beklendiği gibi ses kalitesinde inanılmaz bir artık yaşadım. Gürültü engelleyici silikon kulaklıklara göre pek iyi performans göstermiyor, doğası gereği. Ama gürültüyü büyük oranda kesiyor. Silikon kulaklık seviyorsan Pro al. Fark etmez diyorsan düz Buds3 pişman etmeyecek.

Çok teşekkür ederim yardımınız için bakacağım hocam artık.

Aşırı müzik kulağın yoksa ve güzel uyumluluk istiyorsan Buds 3 ya da Buds 3 pro alabilirsin. Çünkü Samsung kendi özeli Codec'ini kullanıyor.
Buds 2 kullanıyordum ve silikonlu olanı uzun süreli kullanamadığım için bir de FreeBuds SE 2 aldım o günden sonra açıkçası Buds 2'yi pek kullanmadım. Fark var mı? Silikon ve açık kulaklık farkı nedeni ile var ama ihtiyaç duydum mu? Hayır.
Dipnot: ANC ihtiyacı dışında hayır.

5.000 civari bir fiyata cikman lazim Buds3 Pro seviyesinde bir deneyim elde etmek icin. Fakat Buds3'ten daha iyi ve daha ucuz bir kulaklık var.

Teşekkür ederim hocam biraz bakındım beğendim bayağı ürünü Buds 3 tercih etmezsem bunu alacağım biraz bakındım sadece vakit geçtikçe bataryası önemli derecede performansı düşüyormuş onun dışında bayağı hoşuma gitti.

Aşırı müzik kulağın yoksa ve güzel uyumluluk istiyorsan Buds 3 ya da Buds 3 Pro alabilirsin. Çünkü Samsung kendi özeli Codec'ini kullanıyor.
Buds 2 kullanıyordum ve silikonlu olanı uzun süreli kullanamadığım için bir de FreeBuds SE 2 aldım o günden sonra açıkçası Buds 2'yi pek kullanmadım. Fark var mı? Silikon ve açık kulaklık farkı nedeni ile var ama ihtiyaç duydum mu? Hayır.
Dipnot: ANC ihtiyacı dışında hayır.

ANC de nasıl bir fark yaşadınız evet ve dediğiniz gibi aşırı bir müzik kulağım yok zevk işi işimi görsün yeter kafasındayım.

Toplu taşımada araç, insan gürültüsü duymak istemediğimde, özellikle evde dışarıdan gelen sesi duymak istemediğimde işime yarıyordu.

Sa hocam ürün geldi acaba bende mi sıkıntı var açıp kapatıyorum sanki pek bir şey değişmiyor arkadaşta mesela AirPods 4. nesil ANC vardı onda bayağı güzel calısıyordu benim üründe mi sorun var yoksa böyle mi?

Aynı kulaklığı kullanıyorum, gürültü engelleme bayağı iyi çalışıyor. Siz kulaklığa güncelleme geldi geçenlerde, onu yaptınız mı?

Kontrol edin, o güncellemeden sonra düzelmiş olma ihtimali var çünkü.

Aynı kulaklığı kullanıyorum, gürültü engelleme bayağı iyi çalışıyor. Siz kulaklığa güncelleme geldi geçenlerde, onu yaptınız mı?

Kontrol edin, o güncellemeden sonra düzelmiş olma ihtimali var çünkü.

Evet yaptım o güncellemeyi tekrar tekrar denedim yok çalışmıyor aç kapa yapıyorum aynı ses sadece kulaklık hafif bir uğultu veriyor o kadar.