yagizerhan

Başarılı
Elimde Soundpeats Air3 Deluxe HS kulaklık var, yakın zamanda Samsung S23'e geçtim. Hem ekosisteme dahil olmak, hem kulaklığa ihtiyacı olan birine elimdeki vermek istediğimden Galaxy Buds 3 düşünüyorum. Pro olsa düşünmeden alırım fakat silikonlu kulaklıklar bana hiç rahat hissettirmiyor, uymuyor. Düz yapıda bakıyorum fakat Galaxy Buds 3 alsam ses kalitesinde bir iyileşme hisseder miyim? Sizde Air 3 Deluxe'den daha iyi bir ürün mü? Ses konusunda yükseltme mi yapmış oluyorum yoksa aynı seviyede kulaklıklar mı? Boşuna almayayım.

1 senedir Buds3 kullanıyorum. Silikon kulaklıklar beni de rahatsız ediyor. Kulakların adeta acı çekiyor. O yüzden düz sürümü aldım. Memnunum severek kullanıyorum. Ses kalitesi güzel tam ayarında. Zaten equalizer ayarı yapılabiliyor. Hazır ayarlar da var. Kulakları vakumlamadığı için dışarıdan ses alabiliyor ve maksimum sesi alamıyorsun. Benim için bunlar sorun değil.

Ya ben eski huawei cihazımda kulak patlatmalı duyuyordum air3 ü çok memnundum samsunga geçince o ses azaldı gibi oldu hani kendi kulaklıklarını alırsam o istediğim yüksek ses gelir diye düşünüyorum o yüzden şans vereceğim sanırım.
1 senedir Buds3 kullanıyorum. Silikon kulaklıklar beni de rahatsız ediyor. Kulakların adeta acı çekiyor. O yüzden düz sürümü aldım. Memnunum severek kullanıyorum. Ses kalitesi güzel tam ayarında. Zaten equalizer ayarı yapılabiliyor. Hazır ayarlar da var. Kulakları vakumlamadığı için dışarıdan ses alabiliyor ve maksimum sesi alamıyorsun. Benim için bunlar sorun değil.

Ya ben eski huawei cihazımda kulak patlatmalı duyuyordum air3 ü çok memnundum samsunga geçince o ses azaldı gibi oldu hani kendi kulaklıklarını alırsam o istediğim yüksek ses gelir diye düşünüyorum o yüzden şans vereceğim sanırım.
Bence bir şans ver. Temiz ve net ses veriyor.