Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Telefon Samsung'sa, ekosistem hayati bir oneme sahipse alinir. Fakat bu dediklerimin onemi yoksa ve ses kalitesi on plandayda daha mantikli secenekler mevcut.
25457
Uzman
Telefonum Samsung, farklı marka tercih edebilirim fakat Samsung kulaklık alırsam daha uyumlu olmaz mı yazılımı falan?Telefon Samsung'sa, ekosistem hayati bir oneme sahipse alinir. Fakat bu dediklerimin onemi yoksa ve ses kalitesi on plandayda daha mantikli secenekler mevcut.
- Makaleler
- 23
Eve, daha uyumlu olur. Fakat ekosistemin kolesi olmak mantikli degil. Buds3 serisinin ANC disinda basarili oldugu bir konu yok.Telefonum Samsung, farklı marka tercih edebilirim fakat Samsung kulaklık alırsam daha uyumlu olmaz mı yazılımı falan?
DogancanYr
Başarılı
Samsung telefonun olmadığı zaman bazı özellikleri kullanamıyorsun.
25457
Uzman
Peki Samsung olarak alınabilecek bir kulaklık var mı?Eve, daha uyumlu olur. Fakat ekosistemin kolesi olmak mantikli degil. Buds3 serisinin ANC disinda basarili oldugu bir konu yok.
- Makaleler
- 23
Buds Core olabilir. Fiyatinin en iyisi. Fakat ses seviyesi dusuk biraz. Gerci o tum Samsung kulakliklarda olan bir olay.Peki Samsung olarak alınabilecek bir kulaklık var mı?
25457
Uzman
Şu an marketten aldığım kalitesiz kablolu kulaklığı kullanıyorum, daha iyi olacaktır diye düsünüyorum. Ayrıca tasarımı biraz garip, kulağımdan düşmez değil mi?Buds Core olabilir. Fiyatinin en iyisi. Fakat ses seviyesi dusuk biraz. Gerci o tum Samsung kulakliklarda olan bir olay.
- Makaleler
- 23
Kulak yapisina bagli olarak degisen bir durum. Fakat genel itibariyla dusme yapan bir kulaklik degil Buds Core.Şu an marketten aldığım kalitesiz kablolu kulaklığı kullanıyorum, daha iyi olacaktır diye düsünüyorum. Ayrıca tasarımı biraz garip, kulağımdan düşmez değil mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-