Buds 3 Pro fotoğraflardan bakınca çok estetik ve yakışıklı duruyordu. Sonra canlı görünce fikrim çok hızlı değişti. Fotoğraflarda gözüktüğü gibi estetikliği yok, çok büyük ve aşırı derecede kaba duruyor.
Evet ve hatları gereksiz derece keskin, çok kaygan. Zamanında 1900 TL'ye Buds 2 almıştım hala onu kullanıyorum. Premium alalım dedik silikonu olmuyor kulağa şaka gibi. Koysana daha fazla silikon uç seti. Çok başarısız bir seri olmuş hayal kırıklığına uğradım. Kulaklıkların ucunu da saçma sapan bir şekilde yapmışlar başka uçlar da olmuyor internetten bakıyorum 30 dolar diyor uyumlu kulak uçlarına :D

Liberty biliyordum ancak ekosistem olacağı için Samsung tercih ettim. Sennheiser'da çok pahalı. Ses kalitesi hakkında Sony'den geçenler bile çok şaşırdığını söylemişler bu fiyata ses kalitesi hakkında geçişte.

Güncelleme: Kulaklık geldi ancak hiçbir şekilde kulağıma uymadı. Tüm silikonları denedim ama nafile. Ayrıca silikonlar aşırı basit bir şekilde yırtıldı 1 çiftinin. İade işlemi başlatıp uzun araştırma sonucu Nothing Ear (a) siparişi verdim. Apple'i taklit edelim derken rezil olmuşlar. @Simon

Eki Görüntüle 148930
Nothing Ear (a) guzel secim. @Hamza Ensar Sağlam da kullaniyor.

@Hamza Ensar Sağlam Memnun musunuz hocam? En beğendiğiniz özelliği nedir? Genel ses kalitesi iyi mi?

Tiz ve midler iyi ancak bas olarak iyi değil. Mikrofonunu denemedim ancak ANC performansı da iyi değil. Eğer biraz daha bas odaklı bir kulaklık istiyorsanız Buds 3 Pro o konuda çok daha üstün onu da kullandım. Ancak tiz ve midlerde bir tık daha iyi diyebilirim eq ile Ear (a).

Tiz ve midler iyi ancak bas olarak iyi değil. Mikrofonunu denemedim ancak ANC performansı da iyi değil. Eğer biraz daha bas odaklı bir kulaklık istiyorsanız Buds 3 Pro o konuda çok daha üstün onu da kullandım. Ancak tiz ve midlerde bir tık daha iyi diyebilirim eq ile Ear (a).
Ekolayzerle bassi fullediniz mi? Ayrica Bass Enhance'i actiniz mi?