27294

Uzman
Selam,
Size Buds 3 alan birisi olarak yaşadığım büyük problemleri anlatıp bu kulaklıkla olan serüvenimi anlatacağım.

146130-4_large.webp

Yukarıdaki görselde olan ürünü satın alalı daha 2 ay olmuşken ömrü hayatımda kulaklıktan soğumadığım kadar kulaklıktan soğudum. Cihaz toplamda beş adet servis gördü, bunların üçünde değişim sağlandı, dördüncü de iade talebim reddedildi, beşinci sorunda da iade talebim kabul edildi.

Cihazın tüm işlemlerini Samsung Kadıköy rıhtım yetkili serviste hallettim, müdür olduğunu iddia ettikleri bir hanımefendi ile deneyimim iyi olmadı iletişim adına ama geri kalan herkes çok iyiydi. Sorunumu uzun sürse de çözdüler ve beni mağdur etmediler. Bilenler bilir gerçekten iyi bir servis.

Cihazın "ter ve nem sensörü" kalibreden tamamen uzak, saçma sapan çalışan bir sensör. Birazcık bile terleyen, spor yapan, dışarısının sıcaklığı ile evinin sıcaklığı fazla farklı olan biriyseniz kesinlikle bu cihazı almanızı önermiyorum.

Daha önce Samsung'un Buds live kulaklığını kullandım bilen bilir, fasulye gibi olan. Onda da problem yaşamıştım ancak hiç şarj kesme problemi yaşamadım. Biraz araştırma yaparsanız Buds 3'ün ter ve nem sensörünün kalibresinde kronik problem olduğunu görürsünüz.

Kesinlikle bulaşmayın. 18 yıldır markalardan alışveriş yaparım, hayatımda ilk kez bir büyük markanın ürünü beni teknolojiden illallah ettirdi.

Son düzenleme:
Pro modeli var bende de. Onda var mı bu sorunlar peki?

Bende sık terleyen bir insanım.

Hocam olsa büyük ihtimal olurdu, belirli bir modelde var gibi gözüküyor. Reddit üzerinden arattığımda Buds 3 üzerinden yorumlar gördüm inanın Pro modeli üzerinden görmedim.

Ama öyle bir korkum var ki para iadesinden sonra Pro modeline de bulaşmam. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Hiç şarj almama uyarısı aldınız mı?

Ben büyük ihtimalle Samsung'dan uzun bir süre kulaklık almayacağım. Hem ses düzeyi memnun etmiyor, hem dediğiniz gibi ter/nem sensörü berbat, hem de ara sıra ses eşitsizliği oluyor.

Şu anlık hafif normal gibiyiz ama bakalım hayırlısı.

Ben büyük ihtimalle Samsung'dan uzun bir süre kulaklık almayacağım. Hem ses düzeyi memnun etmiyor, hem dediğiniz gibi ter/nem sensörü berbat, hem de ara sıra ses eşitsizliği oluyor.

Şu anlık hafif normal gibiyiz ama bakalım hayırlısı.
Valla bir daha bulaşmamak hafızamın en derinlerine kazıdım bu 2 aylık süreci... Bir daha asla yani. Zaten birazdan bütçe belirtip kulaklık önerisi konusu açacağım. :confused: