Bütçe
1.500 TL

Enes138 1

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba,

Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda Samsung Buds FE modeli var, ancak bazı kullanan arkadaşlarıma bu kulaklığı sorduğumda çabuk bozulduğunu söylediler. Gerçekten böyle sorunları var mı? Ayrıca, 1500 TL civarında önerebileceğiniz alternatif var mı?

Var, ANC'si zamanla patates oluyor iş yapmıyor. Hatta bazen mikrofon da nanayı yiyor. ANC açıkken bir taraftan anlamsız gürültüler gelebiliyor, mikrofonun bozulmasından ötürü.

Garantiye yolladım, kulaklıklar değişti. Geri geldi, yine bazen bozuluyor.

Buda Fe noise while ANC on diye aratın, Reddit'te zibilyon tane şikayet var.

Ama Samsung telefon ile ses kalitesi güzel, özel kodek sayesindeydi sanırım bu. O yüzden tercih ederdim yine.

Var, ANC'si zamanla patates oluyor iş yapmıyor. Hatta bazen mikrofon da nanayı yiyor. ANC açıkken bir taraftan anlamsız gürültüler gelebiliyor, mikrofonun bozulmasından ötürü.

Garantiye yolladım, kulaklıklar değişti. Geri geldi, yine bazen bozuluyor.

Buda Fe noise while ANC on diye aratın, Reddit'te zibilyon tane şikayet var.

Ama Samsung telefon ile ses kalitesi güzel, özel kodek sayesindeydi sanırım bu. O yüzden tercih ederdim yine.

Hocam benim hem telefonum hemde saatim samsung, o yüzden kulaklığı da samsung istedim. Uyumlu çalışacaklarını düşünüyorum.

Merhaba,

Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda Samsung Buds FE modeli var, ancak bazı kullanan arkadaşlarıma bu kulaklığı sorduğumda çabuk bozulduğunu söylediler. Gerçekten böyle sorunları var mı? Ayrıca, 1500 TL civarında önerebileceğiniz alternatif var mı?
Bence alınır. Ekosistem varsa müthiş kulaklık.

Hocam benim hem telefonum hemde saatim samsung, o yüzden kulaklığı da samsung istedim. Uyumlu çalışacaklarını düşünüyorum.
O zaman kesin FE alın.

1 yıl garantisi var, +1 yıl ek garanti de almayı düşünüyorum. Belki telefon ve saat ile uyumlu olduğu için kronik sorunlar yaşamam. Bazıları sorunsuz bir deneyim yaşarken bazıları kısa sürede sorunlarla karşılaşmış. Ben de dikkatli kullanarak durumu gözlemleyeceğim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Ben yaklaşık 1 yıl kullandım FE'yi, birkaç hafta önce de Buds 3 Pro'ya geçtim. Ergonomi konusunda gayet iyi ancak üstüne yatarsan acayip rahatsız ediyor. Mikrofon konusunda bayağı kötü diyebilirim telefon görüşmelerinde bayağı sıkıntı yaşattı bana, evdeyken mükemmel çalışıyor ancak dışarıdayken illaki telefondan konuşmam gerekiyor yoksa ses karşıya gitmiyor. Ses kalitesi konusunda da fena değil ancak kelime sonunda ş,ç sesleri biraz rahatsız edebiliyor. ANC ve batarya konusunda bayağı iyi, ambient modunu pek beğenmiyorum. İşim düşünce direkt kulaklığı çıkartıyordum. Ben genel olarak rahatsız olduğum konulardan bahsettim ama bayağı iyi kulaklık fiyatına göre.