Bütçe
1500-2000

Vira

Üstün
Makaleler
1
Ocak ayında babama ve kendime alacağım. Alınır mı? İkimiz de Samsung kullandığımız için Samsung tercih ediyorum. Ekleyip Buds 3 de tercih edebilirim.

Neredeyse 1 senedir aktif kullanıyorum, memnunum ama ekleyebilme imkanınız varsa Buds 3 seçmeniz daha iyi olacaktır. Benimkinin sol tekinde çatlama vs. oldu, batarya ömrüde kısaldı ama hala fena değil.

Ocak ayında babama ve kendime alacağım. Alınır mı? İkimiz de Samsung kullandığımız için Samsung tercih ediyorum. Ekleyip Buds 3 de tercih edebilirim.
Ekleyebiliyorsanız buds 3 çok daha iyi olacaktır.
Aktif olarak kullandığım bir kulaklıktır. İsterseniz deneyimlerimi paylaşırım.

Buds 3 alabilirsin de ikisi aynı kulaklıklar değil birisi silikonlu birisi silikonsuz.

Rahatsız vb. eder mi? Uzun bir süre önce silikonsuz kulaklık kullanmıştım. ANC'si vb. nasıl? Pili nasıl gidiyor?
Kulak yapınızı bilmediğim için bir şey diyemem.

Kendimden örnek vereyim, silikonlu kulaklıklar kulağımı terletiyor ve ağrıtıyordu. Bu sebeple Buds 3 aldım. Kulağıma oturuyor. Sallasamda düşmüyor. Sadece biraz oynuyor.

ANC'si güzel, dışardaki sesi büyük oranda engelliyor. Tabi silikonsuz bir kulaklık olduğu için az miktarda ses alıyor.

Kutuyla beraber olan pil süresi bana yetiyor. Kulaklıkların kendi pil süreside gün içinde bana yeterli oluyor.

Mikrofon performansıda gayet iyi. Karşınızdaki kişi net şekilde sizi duyup anlayabiliyor. (Kısık sesle konuşmazsanız.)

360 derece baş takibi sabit dururken veya belli bir yönde ilerlerken gayet iyi çalışıyor. Fakat bazen ani hareketlerde ve art arda yön değiştirmelerde sapıtabiliyor. 10 saniyede düzeltiyor.

Ses performansıda gayet iyi. Şahsen dinamik EQ kullanıyorum.

Genel deneyimlerim bu şekilde.

Rahatsız vb. eder mi? Uzun bir süre önce silikonsuz kulaklık kullanmıştım. ANC'si vb. nasıl? Pili nasıl gidiyor?
Belirtmeyi unuttum, sesli komut özellikleride gayet iyi çalışıyor. (Eksi sayılmazda) Gürültülü bir ortamdaysanız bazen algılamayabiliyor.