Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500-2000
Ekleyebiliyorsanız buds 3 çok daha iyi olacaktır.Ocak ayında babama ve kendime alacağım. Alınır mı? İkimiz de Samsung kullandığımız için Samsung tercih ediyorum. Ekleyip Buds 3 de tercih edebilirim.
Aktif olarak kullandığım bir kulaklıktır. İsterseniz deneyimlerimi paylaşırım.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Ekleyebiliyorsanız Buds 3 çok daha iyi olacaktır.
Aktif olarak kullandığım bir kulaklıktır. İsterseniz deneyimlerimi paylaşırım.
Rahatsız vb. eder mi? Uzun bir süre önce silikonsuz kulaklık kullanmıştım. ANC'si vb. nasıl? Pili nasıl gidiyor?
- Makaleler
- 6
Buds FE öneririm. Çıktığı zamandan beri sorunsuz kullanıyorum.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Buds FE öneririm. Çıktığı zamandan beri sorunsuz kullanıyorum.
Bende onu düşünüyordum. Hem ucuz hem de sorun yaşayan kişi az. Yine de bakalım ekleyebilirsem Buds 3 alırım.
Kulak yapınızı bilmediğim için bir şey diyemem.Rahatsız vb. eder mi? Uzun bir süre önce silikonsuz kulaklık kullanmıştım. ANC'si vb. nasıl? Pili nasıl gidiyor?
Kendimden örnek vereyim, silikonlu kulaklıklar kulağımı terletiyor ve ağrıtıyordu. Bu sebeple Buds 3 aldım. Kulağıma oturuyor. Sallasamda düşmüyor. Sadece biraz oynuyor.
ANC'si güzel, dışardaki sesi büyük oranda engelliyor. Tabi silikonsuz bir kulaklık olduğu için az miktarda ses alıyor.
Kutuyla beraber olan pil süresi bana yetiyor. Kulaklıkların kendi pil süreside gün içinde bana yeterli oluyor.
Mikrofon performansıda gayet iyi. Karşınızdaki kişi net şekilde sizi duyup anlayabiliyor. (Kısık sesle konuşmazsanız.)
360 derece baş takibi sabit dururken veya belli bir yönde ilerlerken gayet iyi çalışıyor. Fakat bazen ani hareketlerde ve art arda yön değiştirmelerde sapıtabiliyor. 10 saniyede düzeltiyor.
Ses performansıda gayet iyi. Şahsen dinamik EQ kullanıyorum.
Genel deneyimlerim bu şekilde.
Belirtmeyi unuttum, sesli komut özellikleride gayet iyi çalışıyor. (Eksi sayılmazda) Gürültülü bir ortamdaysanız bazen algılamayabiliyor.Rahatsız vb. eder mi? Uzun bir süre önce silikonsuz kulaklık kullanmıştım. ANC'si vb. nasıl? Pili nasıl gidiyor?
- Makaleler
- 17
Alınır.