Arkadaşlar selam. Bugün geldi ve gerçekten kulağımı acıtıyor. Sol bir nebze iyi ama sağ gerçekten hissettiriyor. Silikonları değiştirdim, kulakçık değiştirdim ama aynı. Normal midir? Geçer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Bendeki silikon kaynaklıydı. Değiştirince düzeldi.
İçinden çıkanla mı değiştirdiniz yoksa 3.parti miBendeki silikon kaynaklıydı. Değiştirince düzeldi.
- Makaleler
- 6
Şunu bir deneyin. Eğer olmazsa kulaklığın çevresindeki silikonu çıkarın veya takın.
Bende de Buds FE var gayet rahat. Ya da siz silikonlu kulaklık kullanamıyorsunuz. Olabilir.
Bende de Buds FE var gayet rahat. Ya da siz silikonlu kulaklık kullanamıyorsunuz. Olabilir.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Evet, küçük silikonla ağrımıştı. Orta boy olanla değişince bir de çevresindeki diğer silikonu çıkarınca alıştım problem olmadi.
Hocam aslında hep silikonlu kullandım. Büyük boya geçtim düzeldi biraz daha.Şunu bir deneyin. Eğer olmazsa kulaklığın çevresindeki silikonu çıkarın veya takın.
Eki Görüntüle 192543
Büyüğe geçtim biraz daha iyi oldu. Belki alışır kulağım mEvet, küçük silikonla ağrımıştı. Orta boy olanla değişince bir de çevresindeki diğer silikonu çıkarınca alıştım problem olmadi.
İlk defa bir silikonlu kulaklıktan acı çektim.İçinde çıkan silikonla değiştirin sonra bunu tasarlayan firmaya sövün tamamdır.
- Makaleler
- 6
Hocam aslında hep silikonlu kullandım. Büyük boya geçtim düzeldi biraz daha.
Şu işaretlediğim kulaklıkta çentik gibi duran silikon takılıysa çıkarın. O da rahatsız edebilir.
Daha sonrası ya alışacaksınız ya da iade edeceksiniz. Her kulaklık herkese olmuyor.
Onu çıkarınca daha kötü oldu. Şuanlık fena değil en büyük silikon ile devam.Şu işaretlediğim kulaklıkta çentik gibi duran silikon takılıysa çıkarın. O da rahatsız edebilir.
Daha sonrası ya alışacaksınız ya da iade edeceksiniz. Her kulaklık herkese olmuyor.
Eki Görüntüle 192576