TeknoKartal

Becerikli
Yer
Kartal
Cihaz
Samsung Galaxy j2 (SM-J200F)
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Daha önce Samsung Galaxy J2 telefona LineageOS 17.1 kurulabilir mi başlıklı konuyu açmadan önce yine XDA forumda bu Custom ROM'u gördüm. İnternette araştırdığımda Galaxy j2'nin J200F modeline de kurulabildiğini duymuştum. Geçekten de kurulabilir mi? Kurmaya değer mi?
Telefonunun yazılımından memnun değilsen geçebilirsin. Pek custom denemez ama yine de performansından dolayı vs sorun yaşıyorsan geçebilirsin. Ufak tefek overclock ve giydirmeler yapmışlar. Ayrıca buglar mevcut. Onlara bak ondan sonra kuruluma karar ver. Heyt be bir aralar moderatördüm. Ayrıca bir çok geliştiriciye yardımda bulunuyordum Tester vs olarak. Emekli olduk. Bu arada eğer oneui harici bir rom'a geçersen hep gözün oneui'ı arayacak. O yüzden lineageos türevi romlara geçme. Alayı birbirine benzer zaten (XOSP veya Pixelexperience vs) . Yine senin attığın gibi romlarda gezinebilirsin. Custom kernellerde daha iyi performans elde edersin. Ama stabilite orjinaline göre (yani senin attığın romdaki kernele göre) bir tık geride olur. Ben ayriyetten custom kernel ile birlikte kullanır keyfime bakardım. Ayrıca müzik dinleyen biri isen mutlaka ViperFX kur.