Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Cihaz
Samsung Galaxy J2 (SM-J200F
Daha once ROM kurmadim.

Oncelik WhatsApp, Play Store ve YouTube'u sorunsuz calistirmasi. Eger YouTube calistiracak ROM'lar o cihaza agir gelir derseniz YouTube'u baska turlu nasıl kullanacagim konusunda da yardim istiyorum. YT'daki iceriklere ulasabilecegim alternatif uygulamalar veya baska bir yontem falan iste.

Ikinci olarak da batarya suresini arttirirsa ve telefonu daha akici hale getirirse guzel olur ama asil onceligim degil bunlar. Tabii ki mevcut durumdan daha kotu olmasini da istemem batarya ve akicilik durumunun.

Oncelikle bana ROM kurmak icin telefondan baska lazim olan bir şey var mi? Ve nasıl kurarim? Adim adim sizden destek almam gerek.

@144 @Jahrein Fan

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanirim evet. Tam olarak neresinde yaziyordu?

Ayarlarda cihaz ismi ve model numarasi kisimlarinda prime yazisi yok.
SM-J200F, Galaxy J2'nin model kodu. J2 Prime'ın farklıdır: SM-G532G.

Acilirken de Prime ifadesi gelmedi. @144 @Jahrein Fan hocalarim geldiginiz zaman kuruluma baslariz ufaktan.
Geldim canım.

ROM kurulumunu bu rehberden yararlanarak yapacaksın.

OrangeFox bilmediğim için TWRP attım. SD kartınız bile yoksa yapabilirsiniz, SD yoksa internal storage'ye kaydetmelisin.

LineageOS 14.1 UnOffical önerilmiş. Onu deneyebilirsiniz.

SM-J200F, Galaxy J2'nin model kodu. J2 Prime'ın farklıdır: SM-G532G.

Geldim canım.

ROM kurulumunu bu rehberden yararlanarak yapacaksın.

OrangeFox bilmediğim için TWRP attım. SD kartınız bile yoksa yapabilirsiniz, SD yoksa internal storage'ye kaydetmelisin.

LineageOS 14.1 UnOffical önerilmiş. Onu deneyebilirsiniz.

Gerekli uygulamaları j2 ye mi yükleyeceğim?

Gerekli uygulamaları j2 ye mi yükleyeceğim?
Evet.

Bir de Google Uygulamaları için dosya atmayı unutmuşum.

Bu arkadaşı önereceğim şu anlık. NikGApps önerecektim normalde ama onun linkini oluşturmayı beceremedim.

Bunu da indir ama bunu bilgisayarına kur.

Daha fazlası için @Heribert Yavuz.

Evet.

Bu arkadaşı önereceğim şu anlık. NikGApps önerecektim normalde ama onun linkini oluşturmayı beceremedim.

Simdi bu linkleri nidirip kuruyorum ve daha sonra rehbere gore hareket ediyorum degil mi?

Tamamdir bekliyorum.

@144 hocam @Heribert Yavuz hocam ne zaman gelir bilginiz var mi? O gelene kadar siz yardimci olsaniz? Bir de J2 Wifi'a baglanmiyor. Mobil veri icin de sim karti takacagim ama sim kartin disina orta boy cerceve lazim ve cerceveyi bulamadim. Bu yuzden takip mobil veri de acamiyorum. J2'ye inmesi gereken seyleri sd karta yukleyip onu da j2 ye takmayi planliyorum.

Son düzenleme:
Tamamdir bekliyorum.

@144 hocam @Heribert Yavuz hocam ne zaman gelir bilginiz var mi? O gelene kadar siz yardimci olsaniz? Bir de J2 Wi-Fi'a baglanmiyor. Mobil veri icin de SIM karti takacagim ama SIM kartin disina orta boy cerceve lazim ve cerceveyi bulamadim. Bu yuzden takip mobil veri de acamiyorum. J2'ye inmesi gereken seyleri SD karta yukleyip onu da j2'ye takmayi planliyorum.

Tamamdır hocam, güzel olur.

Heribert'in ne zaman geleceğini bilmiyorum. @5659, bi' tanem gir araya da çözelim...

Heribert'in ne zaman geleceğini bilmiyorum, @ARM64, bi' tanem gir araya da çözelim...

Vallahi hocam guzel olur bu aksam halledersek.

Evet.

Ilk linki telefona kuruyorum. Ikinci linki PC ye kurdum.

Vallahi hocam guzle olur bu aksam halledersek.

Ilk linki telefona kuruyorum. Ikinci linki PC ye kurdum.
TWRP'yi de şu şekilde halledin bence.

OrangeFox yapılabilirdi.

Not: Galaxy J2 için OrangeFox bulunmuyor.

@144 Technopat'taki Odin'i PC ye indirdim. Kuruyorum. TWRP' yi tele indiriyorum.

TWRP'yi de şu şekilde halledin bence.

OrangeFox yapın hatta!

Bu durumda ikinci linki ele aliyorum.

1720115677954.webp

Odin ekrani geldi.