Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Cihaz
Samsung Galaxy J2 (SM-J200F
Daha once ROM kurmadim.

Oncelik WhatsApp, Play Store ve YouTube'u sorunsuz calistirmasi. Eger YouTube calistiracak ROM'lar o cihaza agir gelir derseniz YouTube'u baska turlu nasıl kullanacagim konusunda da yardim istiyorum. YT'daki iceriklere ulasabilecegim alternatif uygulamalar veya baska bir yontem falan iste.

Ikinci olarak da batarya suresini arttirirsa ve telefonu daha akici hale getirirse guzel olur ama asil onceligim degil bunlar. Tabii ki mevcut durumdan daha kotu olmasini da istemem batarya ve akicilik durumunun.

Oncelikle bana ROM kurmak icin telefondan baska lazim olan bir şey var mi? Ve nasıl kurarim? Adim adim sizden destek almam gerek.

@144 @Jahrein Fan

Son düzenleyen: Moderatör:

Baska karta gectim. Hepsini secip kaydirdim. Failed dedi.
SD card ve USB disinda hepsini isaretledim. Successful dedi. Yalniz kirmizi sekilde
process ended with ERROR: 1
Unable to wipe Micro SD card.
Unable to wipe /external_sd.

Yaziyor.

Tekrar Install kismina geldim ve kart yine 0 mb gozukuyor.

Karti FAT yapiyorum. Yine failed dedi.

Fat yerine EXT2, 3, 4 veya exFAT denesem olur mu acaba?

Fat yerine EXT2, 3, 4 veya exFAT denesem olur mu acaba?

Onlarda da Failed diyor.

Reboota bastim tekrar denerim diye. Dakikalardir Galaxy J2 yazisinda kaldi, sanirim bir hata yaptim.

Download moduina giriyor ancak TWRP moduna girmiyor. Galaxy J21 yazisinda kaliyor. Buytuk bir hata yaptim sanki.

Hocalarim sonunda okudu karti. Karti sectim fakat hangi dosyalari sececegim simdi? Technopat'taki rehberde rom dosyasi diyor da o hangisi?

@144 @Heribert Yavuz OpenGApps dosyasini secip kaydirdim fakat basarisiz dedi.

LineageOS 14.1 UnOffical önerilmiş. Onu deneyebilirsiniz.

Ben henuz bunu indirmedim ki. LineageOS 14.1 download yazdim. XDA Forumdan indiriyoreum. Sonra onu sececegim Install kisminda.

LineageOS indirdim ve Install kısmından romu seçiyorum fakat failed diyor.

Bu da foto.

Bu videoda yapilanlari yaptim ancak ben o kismi silip kaydedince kaydolmuyor. Cik gir yapinca eski haline donuyor.

Dosya Ekleri

• 20240705_094652.webp
    20240705_094652.webp
    326,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Ekteki hata uyumsuz cihaz hatası. Buradan indirin.

Çözüm
Ekteki hata uyumsuz cihaz hatası. Buradan indirin.
Evet bunu indirmesi gerek. Linki vardı önceki sayfalarda fakat bakmamış demek ki. Neyse. @Charles Smith umarım bu sefer başarılı olursunuz.

Evet bunu indirmesi gerek. Linki vardı önceki sayfalarda fakat bakmamış demek ki. Neyse. @Charles Smith umarım bu sefer başarılı olursunuz.

Downloada basiyorum ancak site donuyor. Geri geliyorum. Inmemis oluyor. Inmiyor yani.

Şu an iniyor.

Şu an oluyor sanirim. Yukleme cubugu geldi.

Basarili dedi.

Reboot dedim.

Wifiya baglanma kisminda kaydedildi diyor ancak baglanmiyor. Onceden stok romda da bagalnmiyordu. Ondan sanirim.

Ve kurulum basarili. Cozumu hanginize vereyim? Ikinizde cok yardimci oldunuz sagolun. @144 ve @Heribert Yavuz gonul isterdi ki ikinize de cozum verebileyim ancak birinize verebiliyorum.

@Jahrein Fan siz de sagolun.

Son düzenleme:
Downloada basiyorum ancak site donuyor. Geri geliyorum. Inmemis oluyor. Inmiyor yani.

Şu an iniyor.

Şu an oluyor sanirim. Yukleme cubugu geldi.

Basarili dedi.

Reboot dedim.

Wifiya baglanma kisminda kaydedildi diyor ancak baglanmiyor. Onceden stok romda da bagalnmiyordu. Ondan sanirim.

Ve kurulum basarili. Cozumu hanginize vereyim? Ikinizde cok yardimci oldunuz sagolun. @144 ve @Heribert Yavuz gonul isterdi ki ikinize de cozum verebileyim ancak birinize verebiliyorum.

@Jahrein Fan siz de sagolun.
Hayırlı olsun hocam.

Kendisi uyarı almıştı hocam, yanıt veremedi.

Son düzenleme: