Samsung Galaxy J7, J7 Max ve A10S ne kadara satılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 81
  • Etiketler Etiketler
    kaç
Yer
Aydın
Cihaz
Samsung Galaxy J7, J7 Max ve A10S
Merhaba, elimde kullanmadığım telefonları Sahibinden'de satmaya karar verdim. A73, Samsung J7, Samsung J7 Max, 2 tane Samsung A10S telefon var.

A73 2022 Aralık ayında Vatandan alındı, kozmetiği temiz, 0 gibi telefon, çok özenli kullandım. Sadece şarj soketinin olduğu bölüm kavladı biraz.

A10S iki tane var, 3 yıldır kullanılmıyor, kozmetiği temiz ama malum dandik cihazlar kaç TL eder bilmiyorum, ikisi de aynı zaten.
J7 Max 4 yıldır kullanılmıyor, bataryası orta kötü seviyesinde, uzun zaman kullanılmadığı için bayağı gitmiş. Kozmetiği ilk günkü gibi. 0'layıp satacağım. 2017'de alındı.

Düz J7 de aynı, onun bataryası bir tık daha iyi, 2014 veya 2015'te aldık galiba, bildiğiniz J7 2022'den beri kullanılmıyor. 2014 veya 15'te aldıydık hatırlamıyorum.

Sizce her biri kaç TL'ye satılır?

Son düzenleme:
Buradaki fiyatlar çok balon, kimse o paralara A73 almaz.

Hocam bence sen telefonlardan anlamıyorsun. 120 Hz, icinde Snapdragon 778g islemci var, hizli şarj var. Bu devirde adamlar 5-6K'ye Omix diye saçma salak telefonlar satiyorlar gozunu seveyim. Oldu olmadi iki zurna durume satayım ben bu telefonu. 2022 Aralik ayinda 10 bin liraya almistim bunu ben.

O mantığa o zaman diğer telefonlari 200 300 lieaya falan satmam lazim

O mantığa o zaman diğer telefonlari 200 300 lieaya falan satmam lazim
500-700 o civar, J7 dedigin cihazda tas catlasa 7870 vardır zaten.

Hocam bence sen telefonlardan anlamıyorsun
Hiç bir zaman ben telefonlardan cok anlıyorum diye bir iddiam olmadı, her işe burnunu sokmak cahilliktir, ben sadece piyasanın içindeyim, sana realist rakamlar söyledim. Sen bilirsin ama kimse o paralara A73 almaz.

Aynı para belki bi tık daha uyguna 20 FE var biraz arttırsan 21 FE var.

Birinde 888 var diğerinde 865 var, dediğim gibi A73 fiyatları çok balon seviyede kimse o fiyattan A73 almaz unut onu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…