Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Testo Unit 54

Üstün
Makaleler
4
Çekmecede bulduğum cihazı debloat ile tekrar hayata döndürecektim. Factory reset sonrası kurulum ekranında önceden oturum açılmış Gmail istedi. Ve ben Gmail'i hatırlamıyordum. FRP'yi nasıl bypass edebilirim? Veya telefon tuğla mı oldu Gmail'i unutuğum için?

Çözüm
Çekmecede bulduğum cihazı debloat ile tekrar hayata döndürecektim. Factory reset sonrası kurulum ekranında önceden oturum açılmış Gmail istedi. Ve ben Gmail'i hatırlamıyordum. FRP'yi nasıl bypass edebilirim? Veya telefon tuğla mı oldu Gmail'i unutuğum için?
SamFW kullanılabilir.
SamFW kullanılabilir.

Çözüm
Uygulama yükle kullan tarzı mı yoksa bilmem/yapmam gereken ekstra bir şey var mı?
Programın arayüzü basit. Uygulamayı yükleseniz yeter. Sitede belirtilen adımlar şunlar:
  • Telefonu bilgisayara bağlayın ve henüz yüklemediyseniz Samsung sürücüsünü yükleyin.
  • Acil arama ekranına gidin ve #0# tuşlayın.
  • Araç (program) üzerindeki "Remove FRP" (FRP Kaldır) seçeneğine tıklayın.
  • Ekranda belirmesi durumunda, telefon üzerinden USB hata ayıklamaya izin verin (Accept).
  • FRP kaldırıldıktan sonra işlem tamamlanacak ve telefon yeniden başlayacaktır.

Samfw tool kullanabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Programın arayüzü basit. Uygulamayı yükleseniz yeter. Sitede belirtilen adımlar şunlar:
  • Telefonu bilgisayara bağlayın ve henüz yüklemediyseniz Samsung sürücüsünü yükleyin.
  • Acil arama ekranına gidin ve #0# tuşlayın.
  • Araç (program) üzerindeki "remove FRP" (FRP kaldır) seçeneğine tıklayın.
  • Ekranda belirmesi durumunda, telefon üzerinden USB hata ayıklamaya izin verin (accept).
  • FRP kaldırıldıktan sonra işlem tamamlanacak ve telefon yeniden başlayacaktır.

Çok sağ olun.