Samsung Galaxy Ring, Türkiye'de satışa sunuldu

Kesinlikle haklısınız. Ekran kartı kıyaslamak saçma akıllı bileklik ve saatle kıyaslanabilir. Xiaomi Mi Band 8 kullanıyorum. Aparatla kolye olabiliyor. KOLYE. Ama sadece 1K fiyata satılıyor. Yüzükten fazla belli olur kolye birine bakınca. Resmen bir para tuzağı hocam.

Ha tabii su var, boyle teknolojileri kucuk boyutlara sigdirmak istediginizde ar-ge ve uretim maaliyeti normal olarak artiyor. Galaxy Ring'ten daha pahali urunler de var ama onlarin sundugu seyler de daha fazla oldugu icin sunudugu seylere kiyasla pahali yorumunu yaptim. Fiyat ileride bir sekil duser zaten yoksa.

Dünyanın en boş icatlarından biri.

12.000 tlye bunu alan ya çok zengindir ya da parayı nereye harcayacağını bilmiyordur.

Yani dümdüz yüzük, 13.000 TL ve bunları mı vaat ediyor? Güzel scam

Polikarbonattan yapılma bir yüzük için fazla. Anladığım kadarıyla sadece dış kaplaması titanyum.

Kimse zorlamıyor. İsteyen alır istemeyen almaz. Bu kadar basit. Scam nerede anlamadım. Buna scam deniyorsa 60Hz iPhone'larda scamlemek oluyor.

Bana kalırsa onlar da scam kalıyor fakat burada öznel bir düşünce ve kişisel tercih olduğunu belirtmediğimden dolayı yanlış anlaşılıyor anladığım kadarıyla. İsteyen birisini almaması için tutamazsınız zaten. Tabii ben bu fiyata bu vaadleri yetersiz buluyorum belirttiğim gibi.

Form faktör bayıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…