Bütçe
8000 - 10000
Dediğim telefon isteklerinizi tamamen karşılayabilecek bir cihaz. Normalde epey fazla kullanmam ama AnTuTu skorlarını yayınladığı için karşılaştırması daha basit.

Eki Görüntüle 79012

Ayrıca kameradan bahsetmiyorum bile dağlar vardır herhalde.

Note cihazlar bakılabilir ama ederinden fazla gibi 2. el piyasasında.
Fiyat konusunda S21 FE biraz aşıyor. Ama tabii ki iyi cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim ama dediğim gibi yenilenmiş telefonlar sıfır değildir.
Biliyorum hocam. Anladım onu ama kurumsal firmalar 2.ele göre daha güvenilir geliyor. Ama tabi değiştirilen parçaların kalitesi ne kadar iyidir bilemeyiz.

2. el de rahatlıkla bulabilirsiniz İstanbul gibi bir yerde 10 bin bandında çiziksiz cihazlar var.
Düz S21 nasıldır hocam?

Biliyorum hocam. Anladım onu ama kurumsal firmalar 2.ele göre daha güvenilir geliyor. Ama tabii değiştirilen parçaların kalitesi ne kadar iyidir bilemeyiz.

Hocam ben Aksaray'da oturuyorum ve canım sıkılınca telefoncuda ekran değişimine falan gidiyorum yardıma inanın bana 2. el temiz bir cihaz kontrolleri yapıldıktan sonra en güveniliri en azından neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Ek olarak tavsiyem 2. elde de mecbur olmadıkça telefonculara da bulaşmayın.

Hocam ben Aksaray'da oturuyorum ve canım sıkılınca telefoncuda ekran değişimine falan gidiyorum yardıma inanın bana 2. el temiz bir cihaz kontrolleri yapıldıktan sonra en güveniliri en azından neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Ek olarak tavsiyem 2. elde de mecbur olmadıkça telefonculara da bulaşmayın.
Tamamdır hocam. Tekrardan teşekkürler.

Biliyorum hocam. Anladım onu ama kurumsal firmalar 2.ele göre daha güvenilir geliyor. Ama tabii değiştirilen parçaların kalitesi ne kadar iyidir bilemeyiz.

Düz S21 nasıldır hocam?

Düz S21 kamera ve ekranda daha iyi diye biliyorum ek olarak aralarında öyle aman aman bir fark yok batarya biraz daha düşük ama yoğun kullanımda fazla sorun yaşatmaz. FE'nin ekranı biraz daha büyük. Hemen hemen aynı cihazlar zaten ama S21 piyasa fiyatı daha yüksekti tabii dengeler değişmiş olabilir orasını bilemem.

Düz S21 kamera ve ekranda daha iyi diye biliyorum ek olarak aralarında öyle aman aman bir fark yok batarya biraz daha düşük ama yoğun kullanımda fazla sorun yaşatmaz. FE'nin ekranı biraz daha büyük. Hemen hemen aynı cihazlar zaten ama S21 piyasa fiyatı daha yüksekti tabii dengeler değişmiş olabilir orasını bilemem.
Hocam 2.ellere baktım fiyatlar neredeyse eşit. Hatta S21 daha düşük fiyata bile var.

Hocam 2.ellere baktım fiyatlar neredeyse eşit. Hatta S21 daha düşük fiyata bile var.

Ben yerinizde olsam S21 alırdım. Batarya dert değilse hem elde daha oturaklı bir telefon hem de cebimde para kalır tabii seçim yine sizin. Ama telefonculara bulaşmayın özellikle telefonun arkasında etiketleri varsa aman aman genelde o etiketi tamir eden arkadaş eksileri artılarını yazmak için takar.