Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Kuzenim şifresini unutmuş. Bana verdi, format atmam gerekiyor fakat telefon açılırken recovery komutu vermediğimde normal açılıyor. Ancak recovery komutu verdiğimde Samsung logosunda sanki bir şey engelleniyor gibi titriyor. Bir şekilde sıfırlamamızın bir yolu var mıdır? İçindeki mail biliniyor ama cihaz uçak modunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim şifresini unutmuş. Bana verdi, format atmam gerekiyor fakat telefon açılırken recovery komutu vermediğimde normal açılıyor. Ancak recovery komutu verdiğimde Samsung logosunda sanki bir şey engelleniyor gibi titriyor. Bir şekilde sıfırlamamızın bir yolu var mıdır? İçindeki mail biliniyor ama cihaz uçak modunda.
Odin ile firmware atın o zaman.

Denedim videolar izledim fakat sonuç yine aynı oldu.

Bu videoyuda izledim hocam denedim olmadı.

Odin mode nasıl alacağım.
Öncelikle bir bilgisayarınız var mı?

Eğer bilgisayar varsa başta telefonu tamamen kapatın. Kapanmıyorsa zorla yeniden başlatıp Download moda alın. Bilgisayardan S10e firmware’sini bulun ve indirin. Sonra Odini indirin. Sonra telefonu Download moda alın. Nasıl alıncağına internetten bakabilirsiniz çünkü S10 serisi farklı şekilde alınıyordu. Download ekranı gelince devam edip downloading yazısını görünce bilgisayara bağlayın. Eğer görmezse yada sıkıntı çıkarsa Samsung USB Driverini indirin. Gördükten sonra orada CSC gibi yazan yerlerde indirdiğiniz firmware dosyalarına uygun yerlere yerleştirin ve başlatın. Sizden kurulum bittikten sonra e-postayı ister yada önceki şifreyi. Oradan Google hesabı gir diyip halledebilirsiniz.

Son düzenleme:
Öncelikle bir bilgisayarınız var mı?

Eğer bilgisayar varsa başta telefonu tamamen kapatın. Kapanmıyorsa zorla yeniden başlatıp download moda alın. Bilgisayardan S10e Firmware'sini bulun ve indirin. Sonra Odin'i indirin. Sonra telefonu download moda alın. Nasıl alıncağına internetten bakabilirsiniz çünkü S10 serisi farklı şekilde alınıyordu. Download ekranı gelince devam edip downloading yazısını görünce bilgisayara bağlayın. Eğer görmezse ya da sıkıntı çıkarsa Samsung USB driverini indirin. Gördükten sonra orada csc gibi yazan yerlerde indirdiğiniz Firmware dosyalarına uygun yerlere yerleştirin ve başlatın. Sizden kurulum bittikten sonra e-postayı ister ya da önceki şifreyi. Oradan Google hesabı gir deyip halledebilirsiniz.

Tamamdır çok teşekkür ederim olup biteni buraya ekleyeceğim.