Evet, şu an Android 13 sürümünde. Bir de nasıl yükselttiğinizi bana anlatabilir misiniz?
Biraz sabır ve deneyim isteyen bir süreç Custom ROM yükleme işi. Ben çok iyi anlamam ama en temel hâliyle telefonun en başta bootloader kilidinin açılarak yapıldığı bir işlem. İlgili içeriği ayrı bir konuda açarsanız size benden yardımcı olacak daha iyi kişiler bulunuyor forumda.

Bu konularda uzun uzun bahsetmiştik Custom ROM'un ne olduğundan; avantajları ve dezavantajlarından vb. genel olarak her şeyden bahsettik.

Kullanılır ve evet, S20 FE'nin güncellemesi durduruldu. Güncel işletim sistemi olmasını istiyorsanız son sürüm Android sürümü güncellemesi destekleyen bir Custom ROM kurabilirsiniz. Aktif olarak S20 FE'm mevcut ve ekranı kırılana kadar kullanıyordum. Eğer sorunuz olursa hatırladığım kadarıyla ve dilim döndüğünce size yardımcı olurum.

Ve hayır güncelleme almaması, kullanılamaz anlamına gelmiyor. S20 FE, uzunca bir süre daha kullanılabilir bir model. Tek handikap temiz ve sağlam kullanılıyor olması gerektiği. Onun dışında Custom ROM kurmanıza ille de gerek yok, ben son sürüm Android'in çok daha iyi olduğunu bildiğim için 16 kurmuştum. Eğer gündelik kullanımda işinizi görecekseniz inanın hiç de Custom ROM macerasına gerek yok.

Resmi olarak en son Android 13 sürümünü aldı hocam, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Ben kullandığımda Android 13 mevcuttu, daha sonra Custom ROM yükleyip Android 16'ya yükselttim.
Google Play'ın desteklediği diye sürümünü belirtmeyi unuttum Android 13 almıştı.

Bende aktif olarak S20 FE Snapdragon modelini kullanıyorum. Birkaç yıl daha sorunsuz kullanmaya devam edilebileceğini düşünüyorum. Evet artık yazılımsal olarak desteği kesildi yeni sürümleri almıyor şu anda Android 13 yüklü fakat Android tarafında uygulamaların destekleri çok kısıtlı değil. Yani Android 13 sürümünde günümüzde günlük hayattaki bütün uygulamaları aktif olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer özel spesifik bir uygulama var ise de Custom ROM değerlendirebilirsiniz.