Unlishimaide

Başarılı
Yer
Başkent
S20 FE telefonumu birisi düşürmüş ve ekran ortadan taş yüzünden her yere yayılarak kırılmış. Sizce değiştirmeli mi, tahminen fiyat ne olur?
Yeni telefon alana kadar idare mi etmeli, 1 sene vs. Siz olsanız ne yapardınız?
2023 ağustosta aldım ama değişmeye değer mi bilemedim bazı uygulamalar vs olsun artık eski performansı vermiyor , orası ayrı.
Bu yüzden değişmeye değer mi ki?
Fiyat olarak 5000 civari veya üstü çıkar diye düşünüyorum.

S20 FE telefonumu birisi düşürmüş ve ekran ortadan taş yüzünden her yere yayılarak kırılmış. Sizce değiştirmeli mi, tahminen fiyat ne olur?
Yeni telefon alana kadar idare mi etmeli, 1 sene vs. Siz olsanız ne yapardınız?
S20 FE'ye sahibim ve ekranı hem içten hem de dıştan kırıldı. Telefonun ekranını yaptırmak için fiyat aldığım yerler minimum 5.000TL ile 10.000TL arasında ütopik fiyatlar istedi ve yaptırmamaya karar verdim, şu anda da ölü şekilde dolabın içinde yatıyor. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak bu fiyatlar değişebilir, çevrenizdeki telefonculara sorarak bir fiyat araştırması yapın ama bu fiyatları gördükten sonra gerçekten yaptırmaya değecek olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
5k falan iddialı bir fiyat, zaten 5K cebine kalsa telefonu da hurda niyetine versen elinde iyi bir para oluyor. 5-10k arası koyup yenisini alabiliyosun direkt.

S20 FE'ye sahibim ve ekranı hem içten hem de dıştan kırıldı. Telefonun ekranını yaptırmak için fiyat aldığım yerler minimum 5.000TL ile 10.000TL arasında ütopik fiyatlar istedi ve yaptırmamaya karar verdim, şu anda da ölü şekilde dolabın içinde yatıyor. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak bu fiyatlar değişebilir, çevrenizdeki telefonculara sorarak bir fiyat araştırması yapın ama bu fiyatları gördükten sonra gerçekten yaptırmaya değecek olduğunu düşünmüyorum.
Benim ekranım çalışıyor, sadece çatlak. Onun fiyatı 5'den az olursa güzel olurdu.