instaboyofalltimes

Çalışkan
Merhaba,

Çok uzun bir süredir Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 4G versiyonu) kullanıyorum. Aslında bu telefonu o zamanki telefonum artık çalışmadığı için katlanabilir cihazlar gelişene kadar idareten kullanmak için satın almıştım, ancak istediğim gelişmeyi yakalayamayınca elimde kaldı. Fakat artık bu telefonu değiştirmek istiyorum.

Elimde halihazırda eski de olsa bir amiral gemisi olduğu için, ayıracağım bütçenin israf olmaması ve gerçekten fark hissettirmesi adına Ultra sınıfı bir cihaza geçmek istiyorum ancak burada da S serisinin Çinli cihazların gerisinde kalması, fakat muhtemelen Vivo X300 Ultra ve Oppo Find X9 Ultra'nın Çin dışına büyük ihtimalle çıkmayacak ve Türkiye/Avrupa'daki 5G bantlarının önemli bir kısmını destekleyemeyecek olması gibi bir sorun var.

Eski bir amiral gemisinden fark hissettirecek yeni bir cihaza geçmek için, sizce hangi cihazı tercih etmeliyim? Mümkünse Türkiye kayıtlı bir cihaz olması ve minimum 512 GB depolama alanına sahip olmasını (1 TB şart değil ama iyi olur) istiyorum. Gerisi cihazlara kalmış, ki katlanabilirlere de açığım. Bütçe sınırım yok, alabileceğim en iyi cihazı almak istiyorum ama yakın cihazlar arasında fiyatı uygun olana öncelik vereceğim, ayrıca bunun az bir eksiği var ama fiyatı önemli ölçüde uygun diyeceğiniz telefonları da tercih edebilirim.

Unutmadan, kesinlikle iOS cihaz istemiyorum. Elimde Edifier Neobuds Pro 2 kulaklık ve Samsung Galaxy Watch 6 Classic saat var.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

O cihazdan geçeceğin farklı bir cihaz ile dünyalar kadar fark yaşamayacaksın, dâhâ güçlü kamera ve işlemci paketine ayrıyeten şaşalı yapay zeka eklentileri elde edeceksin.

Güncel cihazlardan S25 Plus - 25 Ultra düşünülebilir, çinlilerde Find X9 Pro olabilir ama fiyatı uçuk, S26 serisi de yakında ön siparişe açılır, beklerim dersen S26 U düşünülebilir.

Merhaba,

Çok uzun bir süredir Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 4G versiyonu) kullanıyorum. Aslında bu telefonu o zamanki telefonum artık çalışmadığı için katlanabilir cihazlar gelişene kadar idareten kullanmak için satın almıştım, ancak istediğim gelişmeyi yakalayamayınca elimde kaldı. Fakat artık bu telefonu değiştirmek istiyorum.

Elimde halihazırda eski de olsa bir amiral gemisi olduğu için, ayıracağım bütçenin israf olmaması ve gerçekten fark hissettirmesi adına Ultra sınıfı bir cihaza geçmek istiyorum ancak burada da s serisinin Çinli cihazların gerisinde kalması, fakat muhtemelen Vivo X300 Ultra ve Oppo find X9 Ultra'nın Çin dışına büyük ihtimalle çıkmayacak ve Türkiye/Avrupa'daki 5G bantlarının önemli bir kısmını destekleyemeyecek olması gibi bir sorun var.

Eski bir amiral gemisinden fark hissettirecek yeni bir cihaza geçmek için, sizce hangi cihazı tercih etmeliyim? Mümkünse Türkiye kayıtlı bir cihaz olması ve minimum 512 GB depolama alanına sahip olmasını (1 TB şart değil ama iyi olur) istiyorum. Gerisi cihazlara kalmış, ki katlanabilirlere de açığım. Bütçe sınırım yok, alabileceğim en iyi cihazı almak istiyorum ama yakın cihazlar arasında fiyatı uygun olana öncelik vereceğim, ayrıca bunun az bir eksiği var ama fiyatı önemli ölçüde uygun diyeceğiniz telefonları da tercih edebilirim.

Unutmadan, kesinlikle iOS cihaz istemiyorum. Elimde edifier neobuds Pro 2 kulaklık ve Samsung Galaxy Watch 6 classic saat var.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Eğer katlanır cihazlara ilginiz varsa Fold/Flip 8 serisini bekleyin. Samsung ekran konusunda seviye atlatacak.
Ama o kadar bekleyemezseniz S26 serisi magic 8 Pro Xiaomi 17 serisi Oppo find X9 Pro bakabilirsin.

O zaman biraz daha, en azından Şubat ayına kadar beklersem daha iyi cihazlar çıkacak gibi.

Xiaomi 17 Ultra (ne zaman geleceği belirsiz) ve Magic 8 Pro da mantıklı olabilir gibi duruyor.

Samsung S26 Ultra için eğer 12 GB RAM ve yavaş şarj ile gelirse, biraz sıkıntı maalesef.

S20 FE'nin 5G versiyonundan S25'e geçtim, kesinlikle pil olarak dahil aratmıyor, 4000 mah olsa bile S20 FE den daha iyi gidiyor, o kadar yüksek bütçeleri çin cihazlarına veremem, bbklarda hâlâ saçma sapan simbug, kamera bug vs girebiliyor hâlâ, Samsung Galaxy S25 FE veya S25 bakabilirsiniz.

Samsung S26 Ultra için eğer 12 GB RAM ve yavaş şarj ile gelirse, biraz sıkıntı maalesef.

1 TB/16 GB RAM seçeneği olacak 60W hızlı şarjla gelecek.

Xiaomi 17 Ultra (ne zaman geleceği belirsiz) ve Magic 8 Pro da mantıklı olabilir gibi duruyor.
Xiaomi 17 Ultra Şubat-Mart ayı gibi gelir tahminimce Magic 8 Pro 3 Şubat'ta geliyor.

Magic 8 Pro fiyatı açıklandı arkadaşlar. Açıkçası telefon çok sık ve yoğun kullandığım bir cihaz, o yüzden bütçe kısıtım yok ancak bu özelliklere hele ki 12 GB RAM'e 79.999 TL fiyat çok geldi.