Mintos'de pil: Yok, ayrıca aklınızda bulunsun hocam pil bilgileri kısmında pil sağlığı %100 yazar ama %100 asla değildir kafanızı karıştırmasın.
Bilgilendirme için sağ olun hocam. Acaba TWRP Recovery'nin gitmesi normal midir? Birkaç kez denediğimde TWRP'ye girmedi, sadece denemek için yapmıştım ama daha kurcalamadım. Telefon yeniden başladığında "pdp back-up fail setup-wizard finish" hatası veriyor, bu bir sorun yaratır mı?
Bonus: Girdi. Yanlış yapıyormuşum sanırım. Telefonu açtıktan hemen sonra büyük bir uyarı ekranı geliyor ve ondan hemen sonra ses açma tuşu + telefonu kapatma tuşuna bayağı bir uzun süre basmak gerekiyormuş.
Bir de ne olur ne olmaz diye internetten en güncel TWRP sürümünü yeniden kurmuştum. İyi oldu düzeldiği, kafam rahatladı. Kafama takılan tüm güncelleme sorularını da internetten tarayarak çözdüm. En son güvenlik güncellemesi 1 Eylül 2025'te geldiğini, XDA'da yapımcı tarafından paylaşılan bilgilerle teyit ettim. Henüz 1 ay önce çıkmış olan güncel bir rehberden de 4.19.325 sürümlü en güncel kernel sürümünü yükledim. Bu kernel sürümüyse en son 28 Ocak 2026'da güncelleme almış. İlk kurduğum sürümde hatırlamıyorum; ancak, ondan hemen sonra "güncelleme" adına kurduğum ikinci kernel 6 Ocak 2026 tarihinde güncelleme almıştı. Dolayısıyla üçüncü kernel sürümü, şu anlık bulunan en güncel sürüm.
Google Play sistem güncellemesini zaten yerel olarak kontrol edip son sürüme güncelleştirebiliyorsunuz, onu da dün gece hallettim. Düşe kalka her şeyi tam takır halletmem iyi bir tecrübe oldu. Bundan sonra da uzun bir süre bu sürümde kalmayı planlıyorum. Bakıp göreceğiz, yorum yapan herkese teşekkürler.
Aklınıza takılan sorular olursa dilim döndüğünce yardım edebilirim, tecrübelerimi paylaşabilirim. Nasıl yapıldığını anlatamam o kadar bilgili ve deneyimli değilim, cihazınızı kullanılamaz hâle getirtebilirim, bu yüzden bana sormak yerine forumdan bilirkişiler tarafından yardım alın ve internette sağlam rehberlere göre adım adım ilerleyin; iyi günler, iyi Sosyaller.