Çözüldü Samsung Galaxy S20 telefonda Google servisleri bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Cihaz
Samsung Galaxy S20
Merhaba,
S20 telefonum son zamanlarda Google servislerinde garip davranışlar göstermeye başlamıştı. Ancak şu an tamamen bozulmuş durumda. Zaten girili olan Google hesaplarına tekrar giriş yapmamı istiyor. Hesaba giriş yaptığımda tekrar giriş ekranına dönüyorum ve loopa giriyor. Bazı uygulamalarda Google ile hesap açmaya çalışırken sürekli hata alıyorum. Bugün akıllı saatimi telefona bağlamaya çalıştım ama Google hesabımı bağlayamadığım için giriş yapamıyorum. Telefona yeni bir Google hesabı ekleyemiyor veya var olanı çıkaramıyorum. Google Play hizmetlerindeki verileri temizledim, ancak hiçbir işe yaramadı. Hâlâ tüm sorunlar devam ediyor. Telefonu sıfırlamak dışında bir çözüm var mı? Bu sorun neden bu hale geldi?

Paket adı Google ve account ismi geçen tüm sistem uygulamalarının verilerini temizle ve yeniden başlat.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinle alakalı problem olabilir. Başka telefondan başka bir internetle kaldırıp eklemeyi dene. Telefonun sorunlu olup olmadığını teyit et.

Başka cihazlarda sorunsuz çalışıyor. 6 farklı hesabın hepsini denedim, hepsinde oldu diğer telefonumda ama bu cihazda olmuyor.

Her ne kadar istemesem bile maalesef telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım ve her şey düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başka cihazlarda sorunsuz çalışıyor. 6 farklı hesabın hepsini denedim, hepsinde oldu diğer telefonumda ama bu cihazda olmuyor.

Her ne kadar istemesem bile maalesef telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım ve her şey düzeldi.

Geçmiş olsun. Bu yüzden fazla dokunmamak lazım. Belki uğraşmadan oldu onu bilemem.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt