sharon
Uzman
- Cihaz
- S21 FE 2.nesil
Bu iki ROM'u buldum calisan TWRP vesaire nasıl kurarim? TWRP'nin sitesinde sadece r9Q icin var uyumsuzluk oluşturur mu r9Q2 ile?
@Heribert Yavuz abi bir bakar mısın?
Bu iki ROM'u buldum calisan TWRP vesaire nasıl kurarim? TWRP'nin sitesinde sadece r9Q icin var uyumsuzluk oluşturur mu r9Q2 ile?
Telegram gibi yerlere bakın TWRP için.Bu iki ROM'u buldum calisan TWRP vesaire nasıl kurarim? TWRP'nin sitesinde sadece r9Q icin var uyumsuzluk oluşturur mu R9Q2 ile?
Telegram gibi yerlere bakın TWRP için.
TWRP buldum.
Hocam OEM kilidini açtım recovery yerinde reboot to Bootloader deyince telefon normal sekilde aciliyor Bootloader'i acamiyorum bunu nasıl cozucem?
Download moduna girmeden yapmanız lazım. Bootlaoder'dan açamazsınız.
Tekrardan merhaba hepimize, yeni bir rehberle karışışınızdayım. Bu konuda Samsung cihazların Bootloader kilidini açacağız.
bu işlemi yaptıktan sonra. 3. parti flashlama root/twrp benzeri işlemlerden sonra cihazın Knox kilidi 0x1 olacaktır. Cihazının garantisi olsa bile. Knox sayacı artmasından dolayı kalıcı olarak bitecektir!
Kutudan Android 9 ve üstü çıkan cihazlar için geçerlidir. Kutudan Android 8 ve altı çıkıyorsa. Sadece OEM kilit açmayı etkin etmeniz yeterlidir.
İşlemlerden önce mutlaka yedek alınız! Cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlanacaktır. Cihazın güvenlik durumu düşecektir...
- Heribert Yavuz
- bootloader samsung
- Forum: Samsung
Download moduna girmeden yapmanız lazım. Bootlaoder'dan açamazsınız.
Tekrardan merhaba hepimize, yeni bir rehberle karışışınızdayım. Bu konuda Samsung cihazların Bootloader kilidini açacağız.
bu işlemi yaptıktan sonra. 3. parti flashlama root/twrp benzeri işlemlerden sonra cihazın Knox kilidi 0x1 olacaktır. Cihazının garantisi olsa bile. Knox sayacı artmasından dolayı kalıcı olarak bitecektir!
Kutudan Android 9 ve üstü çıkan cihazlar için geçerlidir. Kutudan Android 8 ve altı çıkıyorsa. Sadece OEM kilit açmayı etkin etmeniz yeterlidir.
İşlemlerden önce mutlaka yedek alınız! Cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlanacaktır. Cihazın güvenlik durumu düşecektir...
- Heribert Yavuz
- bootloader samsung
- Forum: Samsung
Hocam TWRP'yi basarili bir sekilde kurdum TWRP yerindeyim ancak PC'de şu an telefon gozukmuyor format data vesairemi gerekiyor gozukmesi icin?