Dagster3532 1

Yetkin
Cihaz
Samsung Galaxy S21 FE
Cihaz Exynos versiyon ve anlamsız derecede bir kasma var. Sanki 5.000 liralık Android cihaz kullanıyormuşum gibi bazen takılıp donduğu bile oluyor. Ne yapılabilir? Yazılımı güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260731_195527_Device care.webp
    Screenshot_20260731_195527_Device care.webp
    391 KB · Görüntüleme: 33

Hayır ilk aldığım zaman akıyordu. Nasıl bu hale geldi bilmiyorum ben kullanmıyordum zaten.

Pili fazla kullanımdan dolayı performans düşürüyor olabilir. Bir de debloat yapmanızı öneririm. (Her cihaza can suyu oluyor)

Ne yapabilirim başta dediğiniz sorun için? Cihazın pili de iyi gidiyor aslında ama işlem hızını yüksek yaptığım halde buraya girerken bile dinozor telefonu gibi kastı. Debloat için pek bir şey bulamadım ama nereden o listeyi edinebilirim?

@Heribert Yavuz hocam Samsung adam deyince aklıma siz geldiniz. El atabilir misiniz? Konuya siz geldiğiniz zaman cihazın fazladan 500K fazladan AnTuTu puanı aldığına dair bazı duyumlar aldım.

Hayır ilk aldığım zaman akıyordu. Nasıl bu hale geldi bilmiyorum ben kullanmıyordum zaten.

Ne yapabilirim başta dediğiniz sorun için? Cihazın pili de iyi gidiyor aslında ama işlem hızını yüksek yaptığım halde buraya girerken bile dinozor telefonu gibi kastı. Debloat için pek bir şey bulamadım ama nereden o listeyi edinebilirim?
Debloat dene olmazsa cihazda önemli yedeklerini al .Cihazı sıfırla derim

Böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum?

Siz demediniz zaten hocam ben öyle duyumlar aldım :D. Ne yapabiliriz? Cihazın işlemcisi ölü mü sizce? Snapdragon sürümü kasmıyorken dengi diye verilen Exynos sürümü şu an arada yazarken bile kasıyor.

Debloat dene olmazsa cihazda önemli yedeklerini al. Cihazı sıfırla derim

Bu değer sizce gerçekçi mi hocam? Bataryaya bakayım derken karşıma bu çıktı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260731_202226_aBattery.webp
    Screenshot_20260731_202226_aBattery.webp
    349 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme: