Samsung Galaxy S21 FE ısınınca kasma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dagster3532
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
  • Etiketler Etiketler
    termal

Dagster3532 4

Yetkin
Bu telefonun ısınınca girdiği tripler artık beni delirtmek üzere. Ya kırıp atacağım veya Red Dead Redemption 2 oyunundaki kuyruğu 10 piksel gözüken beyaz at gibi kişneyeceğim.

Telefon ısınınca S3 mini gibi kasmaya başlıyor. Hafızası yarısından çoğu boş. Telefonda sadece dışarıdan 10 uygulama kurulu. Debloat yaptım. Thermal Guardian indirdim dereceyi genişlettim ama olmadı. Telefon lokomotif kömürü gibi ısınsın ama bu telefon artık kasmasın istiyorum. Bilgisayarsız ne yapabilirim? Telefona hiç yüklenmediğim halde biraz kullanınca direkt 40 derecelere geliyor ve 40 derece sonrasında direkt kasma ve donmalar başlıyor. Telefonu aldığım güne lanet ettim.

İşlemcisi ne? Exynos ise ısınması normal. Üstüne hava ateş gibi 10 dakika oynasan cihaz ateş gibi oluyor. Soğutucu alabilirsiniz.

Bende aynısı var ben güncellemedim hala OneUI 6.1 olması lazım. Eğer Snapdragon işlemcili S21 FE ye sahipseniz, güncellediğinzden dolayı bu problemi yaşıyorsunuz. Exynos işlemciye sahipseniz sanırım normal.

İşlemcisi ne? Exynos ise ısınması normal. Üstüne hava ateş gibi 10 dakika oynasan cihaz ateş gibi oluyor. Soğutucu alabilirsiniz.

Oyun oynamıyorum. Daha doğrusu oyun bile oynamayı bırak doğru düzgün kullanamıyorum. Subway surf oynarken bile donduğu oluyor. Sırf tarayıcı da 10 dakika gezme ile ateş olan bir cihazı soğutucu ile kullanacağıma çöpe atarım daha iyi. Exynos her zaman ki bildiğimiz gibi. Galaxy S9 bile bu kadar değildi.

Hocam valla benim S21 FE çatır çatır çalışıyor. HDR 60FPS pubg açıyorum ona rağmen ortalama ısınıyor diyebilirim.

One UI 8.0 var bende şu an ve ölüm işkencesi gibi.

One UI 8.0 var bende şu an ve ölüm işkencesi gibi.
Hocam aklınızda bulunsun, hiçbir android telefonu güncellemeyin kapatın güncellemelerini, gerek yok. Hep yeni telefon almaya zorluyorlar insanları bilginiz olsun.

Hocam vallahi benim S21 FE çatır çatır çalışıyor. HDR 60FPS PUBG açıyorum ona rağmen ortalama ısınıyor diyebilirim.

Bu bende ki lanet cihaz bozuk mu acaba onu anlamadım. İlk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Şu an PUBG akıcı 60 FPS bile oynanmıyor. Sizde ki sanirim Snapdragon. Tam bir teneke exnos.

Bu bende ki lanet cihaz bozuk mu acaba onu anlamadım. İlk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Şu an PUBG akıcı 60 FPS bile oynanmıyor. Sizde ki sanirim Snapdragon. Tam bir teneke exnos.
Evet Hocam, bende ki snapdragon. Hatta babam da S20 FE var, bir düşük modeli. Onun da snapdragon babamın telefonu da hala aşırı hızlı ve akıcı çalışıyor.

Hocam aklınızda bulunsun, hiçbir Android telefonu güncellemeyin kapatın güncellemelerini, gerek yok. Hep yeni telefon almaya zorluyorlar insanları bilginiz olsun.

Arkadaşımda olan iPhone 12 bile daha akıcı bundan. Üstelik iOS 26 kullanıyor olmasına rağmen. Bu tenekeyi ben ne yapsam bilmiyorum. Satıp ikinci el Apple telefon alacağım herhalde. Cihazım gelene kadar böyle böyle idare edeceğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…