Teşrinievvel 10

Uzman
Şu anda elimde yaklaşık 4 yıldır kullandığım Samsung A23 var ve kamera vs performansından da memnun değilim açıkçası. Hazır kardeşime de telefon lazımken bendekini ona verip 2. elden kendime bir tane Samsung Galaxy S22 almayı düşünüyorum. Neyse fazla uzatmaya gerek yok kısaca sorum bu telefon 2025 yılında hala alınır mı? Ve A23'ten geçmeye değer mi? Aklımdaki öbür iki seçenek ise yurt dışı iPhone 12 veya yurt içi iPhone XS Max. Siz olsanız ne yapardınız? Çin markaları önermeyin kafadan eledim onları.

Son düzenleyen: Moderatör:

S22 her türlü ondan daha iyi. Eğer güncellik ve 2.el önemli değilse S22 tercih edilir.

Biraz fazla ısınma sorunları vardı, onlar da yazılım güncellemeleri ile büyük ölçüde azaltıldı. Gayet alınabilecek bir telefon bence, yurt dışı iPhone 12 almaktan iyidir hocam.

Isınma sorunuyla oyun ve kamerada işim olmafığı sürece çok karşılaşmadım. Yazın sıcağında elbette sıcaklığı oluyor normal.

Kesinlikle hayır, en azından batarya ile ilgili bir beklentiniz varsa. Kendim de kullanıyorum ve illallah ettirdi bataryası yüzünden.

Siz kaç saat alıyorsunuz? Ben en düşük 5 en fazla 8 saati gördüm %100 kullanımda.
Rekorum:

Screenshot_20250212_003410_Device care.webp

Düzgün fiyata alınır, pilini kabul ettiğiniz sürece. Özellikle kamera olarak rakipsiz bir cihaz alırsınız. Genel anlamda da gayet kaliteli telefon. Eskiden 1 sene kullanmıştım.

S23'e çıkmak istemiyorum, S22'den de batarya ve ısınmadan dolayı soğudum çıtırdan. A36 veya Mi serisi düşünmüyorum, benden uzak Allaha yakın olsunlar. NP1 nasıl olur, biliyorum yazılım desteği bitti de akıcılık ve genel kamera performansı nasıl üzer mi? Yada şöyle diyeyim 2025 yılında alınır mı? Yok derseniz biraz daha erteleyip S23 kovalayacağım. Sıfır almayı düşünmüyorum NP1 dışında.