Detaylar
Kim cevapladı?alpdem
Becerikli
Ben Z fold 4 için hard reset attım. Zaten bir temizlik gerekiyordu. Yeni başlangıç oldu bir sorun yaşamadım. Şarj durumunda değişiklik olmadı, ısınma problemi olmadı.
Samsung S22 kullanıyorum. One UI 7 güncellemesinden sonra yaşanan sorunlardan dolayı ve sistemin temizlenmesi için hard reset atacağım. Bu işlemi uygulayanların deneyimleri hakkında bilgi alabilir miyim?
- Makaleler
- 6
Normal sıfırlama gibi. Sadece yaptığın işlemler farklı ve UI6'dan kalan kalıntıları da siliyor. Tertemiz başlangıç yaparsın.
Samsung S22 kullanıyorum. One UI 7 güncellemesinden sonra yaşanan sorunlardan dolayı ve sistemin temizlenmesi için hard reset atacağım. Bu işlemi uygulayanların deneyimleri hakkında bilgi alabilir miyim?
Hardreset atacaksan telefonda Google hesabı Samsung hesabı kilit ekranını kaldır çünkü bilmezsen romsuz açılmaz.
Peki bu garanti dışına çıkarır mı? Veya root atmak gibi bir şey mi? Yasal olmayan bir işlem yapmak istemiyorum.
Kesinlikle.Hardreset atacaksan telefonda Google hesabı Samsung hesabı kilit ekranını kaldır çünkü bilmezsen romsuz açılmaz.
Peki bu garanti dışına çıkarır mı? Veya root atmak gibi bir şey mi? Yasal olmayan bir işlem yapmak istemiyorum.
Kesinlikle.
Hayır garanti dışına çıkmaz hardreset de sıfırlama seçeneği.
Kesinlikle tavsiye ederim. Hele UI 7 güncellemesinden sonra kesinlikle.
One UI 4 güncellemesinden beri reset atmadım. Hatta telefonu aldığım gibi kullanıyorum.
Ayarlardan sıfırla. FRP filan girmez.
Yeni konular
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-