MOsproducer

Uzman
Cihaz
Samsung Galaxy S22
2 gün önce S22 8.5 betasi kurdum. Hiçbir sekilde CSC veya VPN kullanmadım. Cihaz TR cihazi ve sideload yöntemi ile yaptım isteyene yardımcı olabilirim. Her SoC modeli icin geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader açıldığını kim söyledi ki? One UI 8.0'a OEM kilidi kapalı olarak girmistim. O yüzden Bootloader da kapalı. Ki bu islem cihazdaki yazilim güncelleme uygulamasinin halka acık olaman ayarıyla yapıyoruz yani hem yasal hem de güvenli.

Reis One UI 8 ile OEM kilidi silindi bootloder ulaşılmaz hale geldi ileride ROM atmak istesem cihazı One UI 8 de kalsa ROM atamayacağım ondan One UI 7 de kullanıyorum.

Reis One UI 8 ile OEM kilidi silindi bootloder ulaşılmaz hale geldi ileride ROM atmak istesem cihazı One UI 8 de kalsa ROM atamayacağım ondan One UI 7 de kullanıyorum.

Maalesef bende 2. el aldim cihazi coktan is iş gecmişti bile. Aslında son gücenlik güncellemesini kurmasaydi Bootloader sürümü UI 7 ile ayni oldugundan downgrade yaparak Custom ROM'a başlayacaktım. Ama belki böylesi daha hayırlıdır :/

Maalesef bende 2. el aldim cihazi coktan is iş gecmişti bile. Aslında son gücenlik güncellemesini kurmasaydi Bootloader sürümü UI 7 ile ayni oldugundan downgrade yaparak Custom ROM'a başlayacaktım. Ama belki böylesi daha hayırlıdır :/

Vallahi kuzeyden aldım, ben özellikle güncellemelerimi şu an S9'lara bile One UI 8 kuruluyor. 2-3 yıl sonra ROM atarım ben buna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi kuzeyden aldım, ben özellikle güncellemelerimi şu an S9'lara bile One UI 8 kuruluyor. 2-3 yıl sonra ROM atarım ben buna.

Vallahi hocam J7 Prime'ye bile One UI 7 kuruldu artık. Bende zaten bu telefona gecmeden önce S20 FE S21 FE cok cihaz kullandım hepsinde de Custom ROM kuruluydu ama artık galiba Samsung yüzünden onunda önüne geçildi. Artık sadece Samsung'un imza doğrulamasını kopyalayabilenler sayesinde Odin'le ROM kurabilecegiz sanırım :/