fabbu

Başarılı
Cihaz
Samsung Galaxy S22
Merhaba. 18.06.2025 tarihinde garantisi sonlanan Samsung S22'min batarya sağlığı %87 ve cycle countu 738. Samsung canlı destek ile görüştüğümde tavsiye edilen batarya değişim ücretinin 2.350 TL olduğunu söylediler. Sizce bu ücreti bataryayı değiştirmeli miyim, fark olur mu? Değiştireceksem direkt Samsung yetkili servise mi göndermeliyim, başka güvenilir telefonculara bakmam daha mı iyi olur?

Fiyat iyi. Gönder gitsin. Benim S23 FE'de 88 sağlıkta, ileride cihaz değiştirmezsem ben de göndermeyi planlıyorum. Sitelerinde fiyatları yaziyor zaten, Apple 2 kati fiyat talep ediyor.

Kesinlikle değiş. Aynı cihazı kullanıyorum. Ben garanti bitmesine 1 ay kala ücretsiz bir şekilde değiştirdim.
Benim de planım bu şekilde ücretsiz değişim sağlamaktı ancak unuttum garantinin bitmeye yakın olduğunu. :(

Fiyat ideal gibi. Biraz daha kullanıp öyle gönderilebilir.
Önerdiğiniz bir sağlık aralığı var mı? Ya da biraz daha kullanacağım diye fiyat absürt bir şekilde artar mı?

2350 TL çok uygun ama kapak durumuna dikkat edin. Biz S21U için pil değişimi sorduğumuzda işlem sırasında arka kapağın kırılabileceğini bu durumda kapak değişimi için ek ücret talep edeceklerini belirtmişlerdi.

Önerdiğiniz bir sağlık aralığı var mı? Ya da biraz daha kullanacağım diye fiyat absürt bir şekilde artar mı?
1-2 ay daha kullanılabilir. Ha hissettiğiniz ve ekran süresi düşükse direkt değiştirin. Ülkede herhangi bir şeyin fiyatının sabit kalmasının imkanı yok.

2350 TL çok uygun ama kapak durumuna dikkat edin. Biz S21U için pil değişimi sorduğumuzda işlem sırasında arka kapağın kırılabileceğini bu durumda kapak değişimi için ek ücret talep edeceklerini belirtmişlerdi.
Yani bir nevi değişimi yapan kişinin işi batırmaması için dua mı ediyoruz? Tam anlayamadım.