Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Günde 5 kez şarja takmak normal mi? Pil kullanımı %300'ü görüyor. Ayrıca ısınıyor. S22 de olan S23'te de oldu. Hatta genel s serisinde var. Bu sizde yok diye genel yok diye düşünmeyin.
Bence A57'nin 128 liğinin fiyatı iyi. Sarı sitede kapalı kutu daha ucuza bulur.
Oyun yok. Standart Twitter bazen TikTok forum ara sıra bazı web siteleri müzik.
Oyunu günün sonunda yaptığım için saymıyorum bile. Zaten oynadığım oyunlar çok hafif.
İyi sosyaller. Şu an iPhone X kullanıyorum ve artık uygulamalarda ve sosyal medyada kastığı için yeni bir telefon için para biriktiriyorum. Bütçeyi 25K civarına ayarlayacağım, daha üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Bu bütçelerde iPhone 13 ve Samsung S23'ü uygun buldum, başka bir marka düşünmüyorum. Hangisi daha mantıklı bir seçim olur?
Illa ikisi arasindan birini sececekseniz S23 tavsiye ederim. CPU performansi disinda hemen her alanda daha ustun bir telefon. Ama arkadaslarin dedigi gibi A57 daha mantikli olabilir batarya acisindan. S23'un guncel bataryasi gercekten zayif ama S serisi artilari da bol.
Teşekkür ederim. Fakat 2.el alacağımı konuya eklemeyi unutmuşum. Eklemek istediğim bir şey var, A56 çok büyük bir telefon değil mi? Videolarda öyle görüyorum ve büyük telefon daha önce kullanmadım bazen iPhone X bile elime büyük geliyor kullanmakta zorluk çekiyorum. Ve ek olarak 120 HZ'e sahip olması benim için bir şey ifade etmiyor çünkü oyun oynamıyorum. Sosyal medya kısmında da fotoğraf veya video çekip paylaşan birisi değilim sadece reels vb izliyorum.
S23'e 25k verilmez. 25k içinde telefon+serviste batarya değişimi yapılabiliyorsa belki. Ancak batarya dışında on numara telefon onu söyleyebilirim. Her halükarda benim tercihim eğitim indirimi ile A57 olurdu.
S23'e 25k verilmez. 25k içinde telefon+serviste batarya değişimi yapılabiliyorsa belki. Ancak batarya dışında on numara telefon onu söyleyebilirim. Her halükarda benim tercihim eğitim indirimi ile A57 olurdu.