Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hatalı fiyat mı?
İtachi Uchiha
Yetkin
Fiyatlar güncellenmiş sanırım. 40K gözüküyor sepette.
Blackraven 30
Üstün
Düzeltilmiş bile.
Şehsuvar Kementoğlu 20
Başarılı
Dedim ben de nasıl 24K olum 
Kesin sipariş iptallerine ''Ürün tedarik edilemiyor'' yazarlar şimdi :d .
goktug.59
Başarılı
Hatalı fiyat olduğunu sanmıyorum. Hepsiburada stokları hızla tükendiği için farklı satıcıya geçiş yapmış. Ama sonradan siparişler iptal edilir mi bilemem.
Ancak siparişler iptal edilmez ve telefonlar satın alanların eline geçerse bu fiyattan satılabiliyorsa neden 40.000TL civarına satıyorlar?
Ancak siparişler iptal edilmez ve telefonlar satın alanların eline geçerse bu fiyattan satılabiliyorsa neden 40.000TL civarına satıyorlar?
İtachi Uchiha
Yetkin
Hatalı fiyat girildiyse bal gibi iptal ederler.Ancak siparişler iptal edilmez ve telefonlar satın alanların eline geçerse bu fiyattan satılabiliyorsa neden 40.000TL civarına satıyorlar?
Çok çok yüksek ihtimalle hatalı fiyat çünkü. Muhtemelen kampanyayı giren arkadaş S24+ ile S24 FE'yi karıştırdı.Ancak siparişler iptal edilmez ve telefonlar satın alanların eline geçerse bu fiyattan satılabiliyorsa neden 40.000TL civarına satıyorlar?
Bu fiyattan satmaları mümkün değil. Hepsiburada'nın insiyatifine bağlı olarak iptal edilmezse olabilir. Bu telefonun vergisi zaten 15-20 bin TL'dir.