Hiç alakası yok. Kim diyor onu?S24 FE için şarjı çok hızlı bitiyor ver çok fazla ısınıyor gibi yorumlar duydum bu telefonu alacaktım bu yorumlar yüzünden kararsız kaldım
Detaylar
Kim cevapladı?Uzun yıllardır Teknoloji marketinde cep telefonu bölümünde çalışan bir tanıdık.
Güzel. Ben de kullanıcısı olarak yanlış olduğunu söylüyorum. Umarım işlemcisi Exynos diye böyle bir yargıda bulunmuyordur.Uzun yıllardır Teknoloji marketinde cep telefonu bölümünde çalışan bir tanıdık.
Güzel. Ben de kullanıcısı olarak yanlış olduğunu söylüyorum. Umarım işlemcisi Exynos diye böyle bir yargıda bulunmuyordur.
Hocam memnun musunuz? Şu an Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve telefona çok uçuk bir para da vermek istemiyorum, ne için kullanacaksın dersen sosyal medyada takılmak arama mesaj ve ara sıra oynadığım e footbal var çay molasında falan bir maç atmalık takılıyorum onun harici telefonu extra bir şey için kullanmıyorum sizce iyi bir tercih olur mu?
Ayrıca arkadaşımda bir iPhone 13 var 3 gün önce aldı Vatan'dan aldıktan 2 gün sonra şirketi de aynı telefondan verdi kendisine o yüzden o da kendi aldığını 30a bırakırım sana diyor, sizce 13 mü yoksa S24 FE mi telefondan pek anlamıyorum
S24 FE iPhone 13'ten daha iyi bir telefon. iPhone 13'ün öne geçtiği yerlerde var tabii ki ama ikisini toplamda kıyaslıyorsak S24 FE 1 gömlek üstte. Ne yaptınız bilmiyorum ama S24 FE bu dediğiniz tüm şeyleri rahatlıkla yapar çok da memnun kalırsınız. Pil anlamında da gününüzü rahat rahat çıkarır. Ben S24 kullanıyorum, babamda S24 FE var pili bana göre çok daha iyi ki S24 %100 şarjla 24 saati çıkarıyor.Hocam memnun musunuz? Şu an Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve telefona çok uçuk bir para da vermek istemiyorum, ne için kullanacaksın dersen sosyal medyada takılmak arama mesaj ve ara sıra oynadığım e footbal var çay molasında falan bir maç atmalık takılıyorum onun harici telefonu extra bir şey için kullanmıyorum sizce iyi bir tercih olur mu?
Ayrıca arkadaşımda bir iPhone 13 var 3 gün önce aldı Vatan'dan aldıktan 2 gün sonra şirketi de aynı telefondan verdi kendisine o yüzden o da kendi aldığını 30a bırakırım sana diyor, sizce 13 mü yoksa S24 FE mi telefondan pek anlamıyorum
Aynı durumda olsam S24 FE alır geçerdim. 13'ü düşünmezdim.