KS KS Honda CRX Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 344 Beğeniler 150 Yer Ankara 24 Haziran 2025 #21 Asily dedi: Değer bence. S25 daha mantıklı batarya ve büyük ekran istenmezse. Genişletmek için tıkla... Değer ama ben öyle aman aman işim olmayacak telefonla. Kamera, 2 saat film izletecek batarya. Bu kadar istediklerim. Genede bakacağım ama.
Asily dedi: Değer bence. S25 daha mantıklı batarya ve büyük ekran istenmezse. Genişletmek için tıkla... Değer ama ben öyle aman aman işim olmayacak telefonla. Kamera, 2 saat film izletecek batarya. Bu kadar istediklerim. Genede bakacağım ama.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.445 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.770 Yer Karabük 24 Haziran 2025 #22 Honda CRX dedi: Değer ama ben öyle aman aman işim olmayacak telefonla. Kamera, 2 saat film izletecek batarya. Bu kadar istediklerim. Genede bakacağım ama. Genişletmek için tıkla... S25+ en iyisi sizin için.
Honda CRX dedi: Değer ama ben öyle aman aman işim olmayacak telefonla. Kamera, 2 saat film izletecek batarya. Bu kadar istediklerim. Genede bakacağım ama. Genişletmek için tıkla... S25+ en iyisi sizin için.
KS KS Honda CRX Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 344 Beğeniler 150 Yer Ankara 24 Haziran 2025 #23 Asily dedi: S25+ en iyisi sizin için. Genişletmek için tıkla... Tamam 1 sene daha bekleyeceğim. iPhone 11'de çöp değil sonuçta.
Asily dedi: S25+ en iyisi sizin için. Genişletmek için tıkla... Tamam 1 sene daha bekleyeceğim. iPhone 11'de çöp değil sonuçta.