4 saat ekran süresi alıyorum, pil tasaruffu ve 0 parlaklık ile. Kronik sıkıntılı cihaz. Bayağı kişide var bu sorun.
2400 sorunu. Verimsizler. Ama bazıları iyi sürede alıyor kişiden kişiye değişiyor.
@14925 senin deneyimlerin nasıl?
4 saat ekran süresi alıyorum, pil tasaruffu ve 0 parlaklık ile. Kronik sıkıntılı cihaz. Bayağı kişide var bu sorun.
Fanboylukla hiçbir alakası yok bu işin.Fanboyluğu bırakın, güncellemeden sonra şarjın aynı kalmasını mı bekliyorsunuz?
Fanboylukla hiçbir alakası yok bu işin.
Yarım dakikada %4 şarj gidiyorsa:
Bu dakikada %8 demek.
15 dakikada ise %100'e denk geliyor.
Bir kere bunun “uygulama güncellemesi” ile hiçbir ilgisi yok.
Ya Scamsung'un gönderdiği sürüm sorunlu, ya batarya kalibre değil, ya da UI yanlış ölçüm yapıyor.
Bir diğer ihtimal de cihazın bataryasında sorun olması. Nitekim konu sahibi One UI 7'de sadece 4 saat SoT aldığını belirtmiş, ki bu değer oldukça düşük. Elimdeki 5+ yıllık cihaz bile 6 saati zorluyor yahu.
Asıl siz fanboyluğu bırakın. Tavsiyemdir.
Daha bugün mü? 2 gün önce A56'ya kurdum. Bunlar S serilerine neden daha geç gönderdiler anlamadım.Ben şu an indiriyorum. Bakalım pil sorunu One UI 7 kaynaklı mı yoksa S24 FE kronik sorunlu bir cihaz mı?
Eki Görüntüle 188412
FE olduğu için. Şarjınız ne kadar gidiyor bu arada?Daha bugün mü? 2 gün önce A56'ya kurdum. Bunlar S serilerine neden daha geç gönderdiler anlamadım.
30 saniyede şarjım 28'den 24 oldu. Güncellemeyin, kafayı yedirtecek.
Batarya konusunda değişiklik hissetmedim. Sadece güncellediğimden beri One UI Başlatıcısı arada çöküyor. O beni çok rahatsız etti. Ek bir güncelleme ile düzelteceklerini umuyorum.FE olduğu için. Şarjınız ne kadar gidiyor bu arada?
Şimdi hocam, durumu şöyle açıklayayım:Arkadaşın kullandığı S24 FE'de sorun olabilir fakat benim demek istediğim güncellemelerden sonra şarjın bir süre bu şekilde azalmasının normal olduğu. Ayrıca 15 dakikada sürekli şarjın sürekli sıfırlanması size mantıklı geliyor mu? S24 FE'nin şarjı diğer telefonlara göre bir tık hızlı bitiyor fakat 30 saniyede %4 gitmesi güncellemeden dolayı.
One UI 7'den 8'e güncelleniyor, üstüne arkada optimizasyon yapılıyor ve uygulama güncellemeleri tamamlanıyor. Şarjın azalmamasını mı bekliyorsunuz anlamadım.
Konuyu daha fazla kirletmeye gerek yok, konu sahibi telefonunu servise götürür. Ek olarak, güncellemeden sonra telefonun şarjının bir süre hızlı bitmesi tek Samsung'da olmuyor, arkadaşım iPhone 15 Pro kullanıyor güncellemeden sonra telefonu çok ısındı ve güncellediği gün şarjı çok hızlı bitti.
Daha bugün mü? 2 gün önce A56'ya kurdum. Bunlar s serilerine neden daha geç gönderdiler anlamadım.
One UI 7 ile hiçbir fark göremedim vallahi. Pil süresi, arayüz falan hiç değişmedi bende. Güncellediğimi bile fark etmedim.2400 sorunu. Verimsizler. Ama bazıları iyi sürede alıyor kişiden kişiye değişiyor.
@14925 senin deneyimlerin nasıl?