Açık. Keşke almasaydım bu telefonu:')

S24 FEnin sorunu işte. Isınma ve düşük ekran süresi. Eğer Exynos yerine Snapdragon'ya da MediaTek olsa bu kadar rezil olmazdı...

Vivo var. Fakat Türkiye fiyatlandirmasi rezalet. Hatta Apple kadar kotu diyebilirim.

Vivo kadar fiyatlandırması kötü başka marka yok. 6 gen 3 işlemciye 27k fiyatı hangi kişi koydu?

S24 Plus var bende ben memnunum. A71 vardı bataryası sorun çıkarmasaydı hala taş gibi telefondu. Ne konuda memnun değilsiniz?
Batarya ve kamera. Kamera modunda odaklanmasi icin 2 dakikadan fazla ugrasiyorum. Bulanik cekiyor ve piksellesme oluyor bol miktarda.

Kamera modunda odaklanmasi icin 2 dakikadan fazla ugrasiyorum. Bulanik cekiyor ve piksellesme oluyor bol miktarda.

Benim S22 anında odaklanıyor. Pikselleşme düşük ışıkta oluyor. Sizin kameradada sorun olabilir belki. İkisi de aynı kameraları kullanıyor zaten.

Otofokus problemi gibi görünüyor. Pro modda 3X lens seçili şekilde manuel fokus atmayı dene bakayım calisiyor mu.

Bir de her lensin odaklama mesafesi vardir, telefoto sonuçta makro degil. Uzağa odaklamaya calis, bazen Samsung cihazlar uzak olmadığını anladığında telefoto sensörüne / lensine gecmiyor.

Otofokus problemi gibi görünüyor. Pro modda 3X lens seçili şekilde manuel fokus atmayı dene bakayım calisiyor mu?

Bir de her lensin odaklama mesafesi vardir, telefoto sonuçta makro degil. Uzağa odaklamaya calis, bazen Samsung cihazlar uzak olmadığını anladığında telefoto sensörüne / lensine gecmiyor.

Yakına zomlayınca o sorun oluyor. Pro modda da aynı şekil yakına zomlayınca.