S24 duz serisi batarya olarak S23'den daha kotu. Bilgin olsun. Honor 400 Pro'da SD 8 Gen 3 var. Daha mantikli. İki eksisi var. Birisi ikinci elde hic para etmemesi. Oburu guncelleme omru. Fakat Samsung'dan kompaktlik disinda daha ustun bir cihaz.
Hocam bana uzun yıllar gidecek bir telefon lazım aslında. Batarya da önemli bir etken ama 4000 mAh yeterli diye düşünüyorum.

4000 mAh Apple telefonlar disinda kimseye yetmiyor. Yuksek mAh'li bir cihaz tercih et derim.
Çok yoğun kullanacağımı sanmıyorum. Elimde tüm gün telefon asla olmaz. Evdeysem bilgisayara bakarım, dışarıdaysam da yine telefona otobüs harici çok bakmam. Beni bu şekilde 1 gün götürsün fazla fazla yeter. Bu kadar dayanmaz mı şarjı?

Ben olsam S24 FE tercih ederdim. 1080p 120Hz ekran hepsi oradan bakıyorum ve bataryanın fazla olması ve %10 daha az güçle S24 yakın cihaz olması yeterli.

Çok yoğun kullanacağımı sanmıyorum. Elimde tüm gün telefon asla olmaz. Evdeysem bilgisayara bakarım, dışarıdaysam da yine telefona otobüs harici çok bakmam. Beni bu şekilde 1 gün götürsün fazla fazla yeter. Bu kadar dayanmaz mı şarjı?
Gunde 4.5 saatten fazla kullanacaksan dayanmaz. Ozellikle mobil veri + Bluetooth aciksa.

@Simon hocam 400 Pro'da birden fazla yerde mikrofonda cızırtı tarzı şikayetler duydum, hem kavisli ekrana sahip cihazlar markadan bağımsız alınmamalı... Daha yazılımsal eksiklikleri söylemiyorum bile :).

Hem 400 Pro'daki SoC frekansı düşürülmüş versiyon.

Bence her ne kadar pili bi' tık az gitsede Premium deneyimi için bile S24 alınmalı :).

@Simon hocam 400 Pro'da birden fazla yerde mikrofonda cızırtı tarzı şikayetler duydum, hem kavisli ekrana sahip cihazlar markadan bağımsız alınmamalı... Daha yazılımsal eksiklikleri söylemiyorum bile :).

Hem 400 Pro'daki SoC frekansı düşürülmüş versiyon.

Bence her ne kadar pili bi' tık az gitsede Premium deneyimi için bile S24 alınmalı :).
Ben duymamistim. Ogrenmis oldum. Bilgi icin sag ol.