Merhaba, bütçem ikisine de yettiğini düşünürsek hangi telefon benim için uygun olur. Okul için, arada oyun (çoğu oyunu açması yeterli), WhatsApp gibi kullanım amaçları olacak. Uzun süre güncelleme ve kullanım için.

1 kere harcıyorken S25 al geç. S24 FE de cok guzel bir cihaz ama mümkün olduğunca üst model almak daha iyi olur. Donanım aynı bile olsa güncelleme desteği mevzusu var ki donanım elbette aynı değil. Demem o ki, 2 tane aynı cihazdan birisi 1 sene, 2 sene fazla güncelleme alacak olsa direkt onu al gec.

Gerçi ikisi de 7 sene alıyormuş ama düz S25 her türlü FE cihazlardan daha iyi.

Merhaba, bütçem ikisine de yettiğini düşünürsek hangi telefon benim için uygun olur. Okul için, arada oyun (çoğu oyunu açması yeterli), WhatsApp gibi kullanım amaçları olacak. Uzun süre güncelleme ve kullanım için.

S25 alabiliyorsan al. İyi ki almışım diyeceksin. Diğer arkadaşların dediği gibi amiral gemisi telefon asla üzmez. Güncelleme bitse bile uzun süre kullanırsın. S24 FE amiral gemisinin kırpılmış versiyonu.

1 kere harcıyorken S25 al geç. S24 FE de cok guzel bir cihaz ama mümkün olduğunca üst model almak daha iyi olur. Donanım aynı bile olsa güncelleme desteği mevzusu var ki donanım elbette aynı değil. Demem o ki, 2 tane aynı cihazdan birisi 1 sene, 2 sene fazla güncelleme alacak olsa direkt onu al gec.

Gerçi ikisi de 7 sene alıyormuş ama düz S25 her türlü FE cihazlardan daha iyi.

S25, S24 FEden 1 yıl daha fazla alıyor. Ayrıca parmak izi teknolojisinden, premium kasa ve ince hafifliğine, işlemcisinden kamerasına kadar her şeyinde fark var.

Telefon düşer kırılır, çalınır bir şey olur diye düşünürsek ucuza iyi performans veren S24 FE modelini alman daha iyi olur.

Şahsen ben kullanıyorum tek kötü yanı pizza tost gibi telefon ve ısınıyooorr ♨️

Bu arada ısınmıyor diyen 🎭