Ryujin

Uzman
Selam, günaydın herkese.

iPhone 13 cihazımı 26K'ya satmayı düşünüyorum. Sizce satıp S24 FE almak mantıklı mı yoksa bir şekil para denkleştirip S24 mü almak? Fiyat farkına değer mi acaba? Oyun oynamıyorum sadece bataryası uzun gitsin yeter.

Bir de telefon önerileriniz varsa çok iyi olur 25-27k bandında. Teşekkürler şimdiden.

Selam, günaydın herkese.

iPhone 13 cihazımı 26K'ya satmayı düşünüyorum. Sizce satıp S24 FE almak mantıklı mı yoksa bir şekil para denkleştirip S24 mü almak? Fiyat farkına değer mi acaba? Oyun oynamıyorum sadece bataryası uzun gitsin yeter.

Bir de telefon önerileriniz varsa çok iyi olur 25-27k bandında. Teşekkürler şimdiden.
S24’e çıkıyorsa bütçe tabii ki S24.

Bütçe çok çıkamıyorsa zorlamak istemiyorum derseniz S24FE.

S24'e çıkıyorsa bütçe tabii ki S24.

Bütçe çok çıkamıyorsa zorlamak istemiyorum derseniz S24 FE.

Peki teşekkür ederim. Aslında benim için önemli olan pil onun için FE modeli ile 24ü karşılaştırdım kağıt üzerinde FEnin pil değerleri daha iyi gibi. Bir de parayı denkleştiremezsem sizce 13'ten FE ye geçmek mantıklı olur mu?

Peki teşekkür ederim. Aslında benim için önemli olan pil onun için FE modeli ile 24ü karşılaştırdım kağıt üzerinde FE nin pil değerleri daha iyi gibi. Bir de paryı denkleştiremezsem sizce 13 ten FE ye geçmek mantıklı olur mu ?
Kağıt üzerinde öyle aslında birbirlerine yakınlar. S24 daha premium. Yani bütçe çıkmıyorsa S24FE alın. Ama FE alırsanız 13’den geçtiğinizde Premium hissi alamazsınız. S24 alırsanız o Premium hissini alırsınız. Ama her türlü 13’den geçmek mantıklı.

Kağıt üzerinde öyle aslında birbirlerine yakınlar. S24 daha premium. Yani bütçe çıkmıyorsa S24FE alın. Ama FE alırsanız 13’den geçtiğinizde Premium hissi alamazsınız. S24 alırsanız o Premium hissini alırsınız. Ama her türlü 13’den geçmek mantıklı.
Peki çok teşekkür ederim cevapların için.

S24 daha premium. LTPO ile birlikte daha kaliteli bir panel var, tasarım olarak daha kibar, çerçeveler ince, kamera olarak ultra geniş ve optik zoom olarak belirgin şekilde daha iyi. Özellikle ultra geniş kamerada, zaten ön kamera ve ultra geniş açı S24 Ultra ile aynı sensör. Parmak izi okuyucu optik değil ultrasonik (FE'lerde bile yok, düz S ve üstünde kullanıyor Samsung). Bunları söylüyoruz ama pil istiyorsanız S24 FE almak ya da S24+'a çıkmak zorundasınız. İkisi de pil anlamında daha iyi.