Bataryadan bezdiginizi biliyorum, bircok seyde dusus yasayacaginizi kabullenirseniz gecilir.

Amiral deneyim falan iyi de, kullanamadiktan sonra bir anlami kalmiyor cidden. Kotu batarya basa bela.
Elimdekinin işlemcisi de kötü, hiç stabil değil, oyun oynanmıyor ki telefonla da oyun oynamıyorum neredeyse; kamerayı kullanmıyorum, ekran konusunda büyük bir fark yoksa üzmez gibi.

Elimdekinin işlemcisi de kötü, hiç stabil değil, oyun oynanmıyor ki telefonla da oyun oynamıyorum neredeyse; kamerayı kullanmıyorum, ekran konusunda büyük bir fark yoksa üzmez gibi.
Samsung istemezsen benzer butcede Honor 600'e veya Poco X8 Pro'ya da bakabilirsin. İkisi de daha iyi batarya konusunda.

Peki neden? Benim gordugum eksileri sunlar:
Telefoto yok. Bir de Zoom performansi zayif.

MagicUI bence en temel sebebi. HyperOS'ten daha vasat.
İç tasarımı çok kötü, plastik kasa, titreşim motoru yok, ön kamera vasat, video performansı vasat...
A57 çok daha mantıklı her hali ile.

MagicUI bence en temel sebebi. HyperOS'ten daha vasat.
İç tasarımı çok kötü, plastik kasa, titreşim motoru yok, ön kamera vasat, video performansı vasat...
A57 çok daha mantıklı her hali ile.
MagicUI, Huawei'nin HarmonyOS'una benziyor. Fakat daha cok kalintilarini kullaniyormus gibi. İc tasarimi iyi bence. %99 stabilize calisiyor islemci.
1781462868507.webp