Samsung Galaxy S24 FE'den A57'ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 176
  • Etiketler Etiketler
    geçilir mi
MagicUI, Huawei'nin HarmonyOS'una benziyor. Fakat daha cok kalintilarini kullaniyormus gibi. İc tasarimi iyi bence. %99 stabilize calisiyor islemci.
Eki Görüntüle 257280

HarmonyOS'in tırnağı olamaz. Çok eski EMUI yazılımının kalıntılarını kullanıyor.
İç tasarımı kötü. Ama çip verimli o yüzden stabilitesi iyi çıkıyor. Vapor chamber ı çok da büyük değil.

Evet, geçilir. Bataryası S25 Ultra'ya benzer sonuçlar veriyor. Fakat internetten alınmaz. Esnaflar daha ucuza satıyor KVK garantili.

Edit: S25+ diyelim biz ona. S25 Ultra batarya konusunda daha iyiymiş.

Esnaflarda ne kadardır ki?

Bence bir diger eksisi islemci donanimi. Cipset A57'nin gerisinde yani sonuc olarak. Fakat kamerada Honor daha iyi.
Honor.

Samsung.

Biliyorum ortam ve adamlar ayni degil ama bence Honor tarafi daha sicak renkler sunuyor.

Arka kamerada fotoğraf konusunda iyi. Yine video konusunda vasat.
Ön kamerada her türlü vasat.
Tabii A57'ye göre yapılan karşılaştırmada.

@Simon, orta segmentlerde genelde GPU %98-99 stabilite aliyor zaten.

Eki Görüntüle 257283
Eki Görüntüle 257284

Sogutmalari da aşırı farkli gelmedi bana. A57'ninki biraz daha buyuk sadece.

Samsung modüler iç tasarım uyguladı A57 de. Honor'un iç tasarımından bin kat daha kolay.

Video konusunda vasat oldugunu dusunmuyorum pek. Benzer butcede tonla daha kotu cihaz var. Sadece Samsung tarafindan eziliyor hatta. Samsung'dan sonra en iyisi. Batarya isteyen adama A57'yi de Honor 600'u dd oneririm ancak maksimum verimlilik icin ve SD cipsetten dolayi Honor 600'u tavsiye ediyorum.

Ama genel olarak baktığımızda toplamda A57 daha önde. Honor 600 A26 ile A57 arası karışık bir cihaz. Hiç üst segment hissiyatı vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…