THE KEROXEA 10 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.872 Makaleler 21 Çözümler 22 Beğeniler 3.001 Yer Rockport City 17 Haziran 2026 #11 shiedae3 dedi: Yeni nesil sensör kullandığında(farklı)Ultra serisi modele geçerim hocam. Apple benim ekosistemime vs asla uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony.
shiedae3 dedi: Yeni nesil sensör kullandığında(farklı)Ultra serisi modele geçerim hocam. Apple benim ekosistemime vs asla uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony.
KS KS shiedae3 71 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.843 Çözümler 3 Beğeniler 1.738 17 Haziran 2026 #12 THE KEROXEA dedi: Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony. Genişletmek için tıkla... TR gelirse düşünürüz.
THE KEROXEA dedi: Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony. Genişletmek için tıkla... TR gelirse düşünürüz.