THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.460 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.610 Yer Rockport City Dün 22:07 #11 shiedae3 dedi: Yeni nesil sensör kullandığında(farklı)Ultra serisi modele geçerim hocam. Apple benim ekosistemime vs asla uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony.
shiedae3 dedi: Yeni nesil sensör kullandığında(farklı)Ultra serisi modele geçerim hocam. Apple benim ekosistemime vs asla uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony.
KS KS shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.576 Çözümler 3 Beğeniler 1.612 Dün 22:10 #12 THE KEROXEA dedi: Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony. Genişletmek için tıkla... TR gelirse düşünürüz.
THE KEROXEA dedi: Ben de Android tarafındayım hocam, aslında lens geçişini tutturabilen tek bir Android markası var o da Sony. Genişletmek için tıkla... TR gelirse düşünürüz.