Miles Upshur 40

Üstün
Cihaz
Samsung Galaxy S24
Yeni S24 cihaz aldım, lakin kamerasında ek görselde beyaz alana aldığım bir leke benzeri bir şeye rastladım. Yapay zekaya sorduğumda yapıştırıcı artığı falan dedi, herkeste olur dedi ama ben bir forumdaki uzman arkadaşlara da sormak istedim.

Durum nedir? İki tane fotoğraf yükledim; biri benim kendi telefonum, diğeri başka sıfır S24 cihaz kutu açılış videosundan çektiğim ekran görüntüsü. Aynısı o telefonda da var sanırım.

20260728_123116.webp

Screenshot_20260729_234112_YouTube.webp

O çerçeveye toz girmiş büyük ihtimalle. Bir kulak pamuğuna biraz kolonya damlatıp silersen geçer diye düşünüyorum. Geçmezse de dert edecek bir şey değil.
Sıfır ürün de böyle birşey olması hoş değil.

sıfır parası verdim hocam bu 3.gelen ürün hepsibuarada sıkıntı çıkarmıyorda gelen ürünler hep böyle geldi.

@Michael MYERS, @Hamza Ensar Sağlam, Ürünü az önce paketledim iade için almaya gelecekler. Silince geçse tozdur der geçerdim ama geçmiyor. Daha fazla kurcalarsam ürün çizilirse bu sefer elimde patlayacak risk almamak adına değişim yerine kökten iade etmeye karar verdim. 3. gelen üründe de aynı şeyler yaşanır mı arkadaş. Ya ben çok şansızım ya da Hepsibuarada sıfır diye iade ürünleri geri gönderiyor.

Son düzenleme: