Evet bunlar uygulama. Shizuku'yu tam anlatamam ama geliştirici seçeneklerinden kablosuz hata ayıklamayı açıp cihazla eşleştiriyorsun. Batarya uygulamasına izin vererek pil sağlığı gibi detaylı bilgilere ulaşabilirsin.

Eğer nasıl yapıldığını çözemezsen hindi bir elemanın videosunu bırakayım.

Gerek yok. Cihaz ayarlarından "Pil Bilgileri" kısmı kontrol edilebilir. Sıfırlansa bile ilk kullanım tarihi yazar. Oradan anlaşılır.

@Miles Upshur Bakabilirsiniz. One UI 7 ile bu menüye tam erişim gelmişti aslında.
Screenshot_20260124_194850_Settings.webp

Evet, en büyük korkum iade ürününün piyasaya tekrar sıfır olarak satışa sunulmasıdır. Cihazın bütün özellikleri sorunsuz bir biçimde çalışıyorsa, dert edilecek bir konuda kalmadı.

Ben kendimi biliyorum hocam takıntılı adamım, bunu göndersem yenisini alsam onda da başka bir şey olacak. Ben yine de Samsung'a mailimi attım onlardan yanıt beklerim olumsuz bir şey denmezse kullanmaya başlarım.

Yani size satılan cihaz çok fazla kutuda kalan cihaz olabilir. One UI 7'de değilse bu ihtimal fazla olabilir.

Olabilir hocam, One UI 7'ye yeni güncelledim. Sanırım dediğiniz gibi fazla bir ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendimi biliyorum hocam takıntılı adamım, bunu göndersem yenisini alsam onda da başka bir şey olacak. Ben yine de Samsung'a mailimi attım onlardan yanıt beklerim olumsuz bir şey denmezse kullanmaya başlarım.

Yani S25 FE alsaydınız bu ihtimal şu an için olmazdı.

Olabilir hocam, One UI 7'ye yeni güncelledim. Sanırım dediğiniz gibi fazla bir ihtimal.

Bakın bakalım, eğer pil ayarında sağlık vs gözükmüyorsa kesin çok eski kutuda kalmış bir cihaz ya da iade olabilir?

Yani S25 FE alsaydınız bu ihtimal şu an için olmazdı.

Bakın bakalım, eğer pil ayarında sağlık vs gözükmüyorsa kesin çok eski kutuda kalmış bir cihaz ya da iade olabilir?
İade olduğunu zannetmiyorum, kullanıcı nasıl bunu böyle tırtıklandırsın daha çok üstte ki hoocamın da dediği gibi baskı hatası gibi geldi bana da.