Bütçe
32.000 TL

omerk_k

Uzman
Merhaba, üstte başlıkta da gördüğünüz gibi Galaxy S24 vs Galaxy S24 FE vs Galaxy S25 FE bu 3 modelden birini tercih edeceğim. Fiyatlarını aşağıya yazıyorum, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Galaxy S24 FE ve Galaxy S25 FE arasında çok fark yok diyorlar, fark var bence 4K da eder ama insanlar neden fark yok diyor?

Galaxy S24 = 32.000 TL
Galaxy S24 FE = 28.000 TL
Galaxy S25 FE = 32.000 TL

İnceleme sitelerinden yola çıkarak:

Fark yok ne demek hocam S25 FE en iyi en yeni ve en uzun ömürlü cihazdır.

S25 FE tercih ederim. Hem batarya kapasitesi yuksek hem de kullandigi cip iyi. S24 FE'yi batarya optimizasyonundan, S24'u ise batarya kapasitesinden dolayi elemeni oneririm.

Hocam ben de S25 FE düşünüyorum ancak birkaç konuya baktım hem burada hem diğer yeşil sitede millet S24 FE ve S25FE arasında önemli fark yok diyor ama ekran gövde oranı batarya işlemci kablolu kablosuz şarj batarya kapasitesi hepsi daha iyi

Hocam ben de S25 FE düşünüyorum ancak birkaç konuya baktım hem burada hem diğer yeşil sitede millet S24 FE ve S25FE arasında önemli fark yok diyor ama ekran gövde oranı batarya işlemci kablolu kablosuz şarj batarya kapasitesi hepsi daha iyi.

2400e ile 2400 arasındaki farkı bilmiyorlarda ondan.

Hocam ben de S25 FE düşünüyorum ancak birkaç konuya baktım hem burada hem diğer yeşil sitede millet S24 FE ve S25FE arasında önemli fark yok diyor ama ekran gövde oranı batarya işlemci kablolu kablosuz şarj batarya kapasitesi hepsi daha iyi
2400e pek iyi bir islemci degil. Batarya verimliligi dusuk. 2400 ise gayet iyi. Hatta S25 FE = S24+ diyebiliriz.

Ekran, parmak izi ve biraz da kamera harici tamamen aynılar.

Evet sanırım kamera kısmında biraz farklılık var sanırım ama tam olarak detayına bakmadım diğer özelliklerin yanında çok da önemi olacağını sanmıyorum.

Peşin alacağım telefonu en uygun sizce nereden alabilirim bilindik yerler dışında Amazon Trendyol Hepsiburada gibi indirim kampanyası falan gördünüz mi hiç

Evet sanırım kamera kısmında biraz farklılık var sanırım ama tam olarak detayına bakmadım diğer özelliklerin yanında çok da önemi olacağını sanmıyorum.

Peşin alacağım telefonu en uygun sizce nereden alabilirim bilindik yerler dışında Amazon Trendyol Hepsiburada gibi indirim kampanyası falan gördünüz mi hiç.

Samsung Shop'tan eğitim indirimiyle alabilirsin.
Eğer uğraşamam dersen en uygun neredeyse oradan alın.