TMW

Deneyimli

SAMSUNGCARK2404 koduyla belirtilen fiyata düşüyor.

1745491143884.webp
1745491197679.webp
1745491160186.webp
1745491283900.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
128 GB bir telefona markası ne olursa olsun 41K asla ve asla verilmez. Verenin aklından şüphe ederim.

128 az tabii ki ama 40 bine 8 elite kullanan telefon yok. O kadar abartmaya gerek yok.
128 GB bittikten sonra ne yapacaksın 8 Elite’i? Fazla fantezi arıyorsun. 8 Gen 3 ve 9300+ şu an için gayet yeterli. Marka savunacağım diye kendini komik duruma düşürüyorsun. Tekrar cevap vermeyeceğim.

Aynı fiyata, bu donanım başka bir cihazda olsa sen de biliyorsun “Alınmaz.” diyeceğini.

Son düzenleme:
128 GB bittikten sonra ne yapacaksın 8 Elite’i? Fazla fantezi arıyorsun. 8 Gen 3 ve 9300+ şu an için gayet yeterli. Marka savunacağım diye kendini komik duruma düşürüyorsun. Tekrar cevap vermeyeceğim.

Aynı fiyata, bu donanım başka bir cihazda olsa sen de biliyorsun “Alınmaz.” diyeceğini.
Markanın neyini savunmuşum? :) 128 GB az evet ama yeterli gelecek insanlar var, onlar için olabilir dedim sadece. Bu öfke bu sinir niye? 128 gb'nin hemen dolacağını kim söylüyor size? Alanın aklından şüphe ederim dersen ben de abartma derim. Ben marka savunucusu değilim siz haterlık yapıyorsunuz bunun ayrımını yapmayı öğrenmeden tekrar yazmayın zaten. Niyeyse gereksiz bir Samsung haterlığı var sizde, bu ilk değil.

Başka cihaz olsa da alınır derim bu arada, kendinizle karıştırmayın herkesi.

Markanın neyini savunmuşum? :) 128 GB az evet ama yeterli gelecek insanlar var, onlar için olabilir dedim sadece. Bu öfke bu sinir niye? 128 GB'nin hemen dolacağını kim söylüyor size? Alanın aklından şüphe ederim dersen ben de abartma derim. Ben marka savunucusu değilim siz haterlık yapıyorsunuz bunun ayrımını yapmayı öğrenmeden tekrar yazmayın zaten. Niyeyse gereksiz bir Samsung haterlığı var sizde, bu ilk değil.

Başka cihaz olsa da alınır derim bu arada, kendinizle karıştırmayın herkesi.

Boş verin hocam şahsın mobil işlemcilerden gram anlamadığı belli zaten 41 bine 8 Elite bulur umarım.