S26 Plus mı almalıyım, S25 FE mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Arada 30 bin TL fiyat farkı var, neredeyse iki katı fiyatına S26 Plus alacağım şu anda kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro. 5 yıldır kullanıyorum.
Hocam ikisi aynı segment cihaz değil. Arada S25 FE’den daha iyi S25, S26 gibi cihazlar var. Sanırım büyük telefon istiyorsunuz, düz modelleri yazmadığınıza göre.
Hocam ikisi aynı segment cihaz değil. Arada S25 FE'den daha iyi S25, S26 gibi cihazlar var. Sanırım büyük telefon istiyorsunuz, düz modelleri yazmadığınıza göre.
Evet hep Xiaomi kullandım o yüzden bıktım Xiaomi 15 bile kullandım sonra sattım borcum vardı o dönem şu anda borç morç yok yeni bir telefon alacağım da Samsung'a geçiş yapmak istiyorum artık.
Evet hocam sadece alo dedim yeterli arada Mobile Legends oynarım o kadar bir de çok fazla resim ve video ile uğraşıyorum 256 GB yeterli mi bana şu anda 64 GB depolama yetmiyor.
Evet hep Xiaomi kullandım o yüzden bıktım Xiaomi 15 bile kullandım sonra sattım borcum vardı o dönem şu anda borç morç yok tlyeni bir tekefon alacağım da Samsung'a geçiş yapmak istiyorum artık.
Evet hocam sadece alo dedim yeterli arada Mobile Legends oynarım o kadar bir de çok fazla resim ve video ile uğraşıyorum 256 GB yeterli mi bana şu anda 64 GB depolama yetmiyor.
Vallahi işlemci bır tık şüphe düşürüyor içime Exynos işlemci pek içime dinmiyor ama artık büyük ihtimalle alacağım.
Arada sırada telefon oyunları oynuyorum kuzenle azıcık ısınıyor. Performans'ı güzel ama 120 FPS PUBG, Minecraft, Call of Duty oynatıyor. Snapdragon gibi serin değil pek.
Telefondan beklentiniz nedir? S25 FE de bircok kullanici icin fazlasiyla yeterli ama ben en tepe ozellikleri deneyimlemek istiyorum derseniz S26+ da olur.
S26 Plus mı almalıyım, S25 FE mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Arada 30 bin TL fiyat farkı var, neredeyse iki katı fiyatına S26 Plus alacağım şu anda kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro. 5 yıldır kullanıyorum.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12 GB 512 GB (Samsung Türkiye Garantili) Titanyum Siyah 512 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.