Samsung Galaxy S25 fiyatı düşer mi?

Şubat gibi Galaxy S26 çıksa desek onunla bir süre fiyatı artsa ne kadar süre sonra fiyatı 40K seviyesine gelir acaba?
(Aklımda S24 var ama düşer mi diye sormak istedim Genelde yeni cihaz çıkınca biraz ucuzluyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubat gibi Galaxy S26 çıksa desek onunla bir süre fiyatı artsa ne kadar süre sonra fiyatı 40k seviyesine gelir acaba?
(Aklımda S24 var ama düşer mi diye sormak istedim genelde yeni cihaz çıkınca biraz ucuzluyor)

Sanmıyorum.
Şu an zaten yeni üretimli cihazlar daha pahalı olacak. Krizler var zaten. Çok geçmeden yeni bir cihaz almakta fayda var.

Şu an zaten yeni üretimli cihazlar daha pahalı olacak. Krizler var zaten. Çok geçmeden yeni bir cihaz almakta fayda var.

Çok doğru diyorsunuz şu an fabrikada asgari ücretli çalışıyorum.(Her türlü 1-2 ay sonrasına alabilirsem alacağım o da zamlı fiyatlara kalacağım gibi) Kredi kartı limitini de 11K'den başlattı. Ya yenilenmiş telefona kayacağım ya TR Galaxy S24 ya da daha elimdeki Galaxy S9'u kullanmaya devam edeceğim.(Parmak izi, Ahize bozuk kulaklıkla idare ediyorum)

Kolay gelsin size de. Bu devirde telefon almak bile çok zor.
Eğer S24 alamazsanız minimum 20 25k vermeniz lazım bir telefona.

Şubat gibi Galaxy S26 çıksa desek onunla bir süre fiyatı artsa ne kadar süre sonra fiyatı 40K seviyesine gelir acaba?
(Aklımda S24 var ama düşer mi diye sormak istedim Genelde yeni cihaz çıkınca biraz ucuzluyor)
Dediğiniz seviyeden aldım cihazı ve yükseldi, bir daha düşeceğini tahmin etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…