Samsung Galaxy S25'ten hangi iPhone modeline geçilir?

Yok yok, illa geçeceğim demiyorum, sadece mantıklı mı diye meraktan soruyorum.
Mantıklı değil bence. Sıfır olarak iPhone 15, 16e falan var. S25 çok daha iyi bunlara göre.

Bütçe 45-50 olduğu için ve S25’i satarak üstüne ekleyeceğini varsaydığım için ben 17 ve üstü diye cevaplayabilirim rahatlıkla bu soruyu.

Dostum çok yanlış varsaymışsın sen ya
O zaman mantıksız. Çünkü bütçe S25’ten bir iPhone’a geçmek için yetersiz kalır. Maalesef iPhone için kesenin ağzını birazcık açman gerekiyor. 16e falan var sıfır olarak o fiyata ama S25’ten sonra tatmin etmez diye düşünüyorum. Olacaksa en az 17 olmalı.

50 bine iPhone 14-15 alacağınıza 15 bine S25'in yanına Samsung ekosistemi dizin.

Valla üstünü sen tamamlayacaksan olur dicektim bende.

50 bine iPhone 14-15 alacağınıza 15 bine S25'in yanına Samsung ekosistemi dizin.
Hali hazırda Tab S9 var, diğer ay buds 4 pro ve watch 8 ile tamamlamayı düşünüyorum.

Valla üstünü sen tamamlayacaksan olur dicektim bende.

Hali hazırda Tab S9 var, diğer ay buds 4 pro ve watch 8 ile tamamlamayı düşünüyorum.
Maalesef...

Keşke böyle bir gücüm olsa. Keşke iPhone deneyimlemek isteyen herkes için bunu yapabilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…