Telefonu kullanım olarak; %5 aramalarda, %50 Web'de ve %45'te video izlemek için kullanıyorsanız size Galaxy S26'nın batarya ömrü konusunda daha üstün olduğu 5 cihazı ve daha zayıf kaldığı 5 cihazı aşağıya sıraladım. Aynısını bir önceki seri olan S25 için de yaptım. Fark inanılmaz. 300 mAh artış bile ne kadar fark ettirmiş.
S26'dan batarya konusunda daha kötü olan 5 telefon:
iPhone 17 Pro
iPhone 17
Samsung Galaxy S25 Ultra
Samsung Galaxy S25+
Vivo X300 Pro
S26'dan batarya konusunda daha iyi olan 5 telefon:
iPhone 17e
Samsung Galaxy A57
Samsung Galaxy S26 Ultra
Samsung Galaxy S26+
Honor 600 Pro
S25'ten batarya konusunda daha kötü olan 5 telefon:
Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S25 FE
Samsung Galaxy S25 Edge
Samsung Galaxy A36
Samsung Galaxy S24 FE
S25'ten batarya konusunda daha iyi olan 5 telefon:
Telefonu kullanım olarak; %5 aramalarda, %50 Web'de ve %45'te video izlemek için kullanıyorsanız size Galaxy S26'nın batarya ömrü konusunda daha üstün olduğu 5 cihazı ve daha zayıf kaldığı 5 cihazı aşağıya sıraladım. Aynısını bir önceki seri olan S25 için de yaptım. Fark inanılmaz. 300 mAh artış bile ne kadar fark ettirmiş.
Olay oyle degil ama. Buradaki telefonlar %100 batarya sagligiyla olculerek listeye yaziliyor. Yeni olmasi bir seyi degistirmiyor. Ornegin iPhone 16'da 60 Hz panel sayesinde iPhone 17'den daha fazla batarya omru sunuyor. Demek ki onemli olan yeni cikmasi degilmis.
Olay oyle degil ama. Buradaki telefonlar %100 batarya sagligiyla olculerek listeye yaziliyor. Yeni olmasi bir seyi degistirmiyor. Ornegin iPhone 16'da 60 Hz panel sayesinde iPhone 17'den daha fazla batarya omru sunuyor. Demek ki onemli olan yeni cikmasi degilmis.
A57'deki 1680, Samsung'un agir cipler icin tasarladigi SF4X yani 4HPC dugumunden gecti. TSMC karsiligi N4X. Daha asagi nanometreleri saymazsak (2500 ve 2600) su ana kadarki en verimli Exynos kendisi.