Samsung Galaxy S26 batarya ömründe başarılı olmuş

S26 iyice içime sindi. 1 aya alırım muhtemelen.

Hayırlı olsun şimdiden. Fırsatım olursa ben de alacağım umarım.
Teşekkürler, size de hayırlı olsun. Kompakt cihaz istemesem başka modellere yönelebilirdim ama artık büyük telefon bezdirdi. Cebimde tuğla taşımak istemiyorum.

Bu dediğin S25 serisi için geçerli ama. Sot olarak bu senenin S26'sı farklı en azından. 17 ailesinden de daha iyi sonuçlar veriyor batarya kısmında.

Açıkçası 1-2 Update'e çok kötü olacağından eminim. Benim S22 One UI 7'ye kadar çok iyi pil performası veriyordu.

Çip kamera iyi olmak zorunda değilse ama marka Samsung olmak zorundaysa A57 tercih et. Hem daha ucuz hem batarya daha iyi.
Samsung zorunluluğu yoksa X300 alırsın o fiyata.
Hoca hem amiral gemisi model deneyimlemek hem kompakt cihaz istediğimden yöneldim. Bir de ucundan Gemini Intelligence'da etken olmuş olabilir.

A57'yi de bi' düşüneceğim bu arada. Cidden başarılı cihaz. Ama S serisi almak istiyorum şu an.

Açıkçası 1-2 Update'e çok kötü olacağından eminim. Benim S22 One UI 7'ye kadar çok iyi pil performası veriyordu.
Yok ya. S22 ilk çıktığında da berbat durumdaydı zaten. S23'de, S24'de, S25'de aynıydı hatta. S26 dışında hiçbiri baz iPhone'ları geçemiyordu SoT kısmında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…